Kolda Odesláno Prosinec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2009 Dá někdo tuhle pařbičku pres Garenu ?? jestli jo tak mi pisnite na ICQ 288-303-655 nebo zde do topicu :) a domluvíme se Návod pro hraní na Garena (verze 2.0.0.7)Jak Hostovat na Garena Garena Download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RodriguezTwiggy Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Jo asi bych dal. Ale updatnul jsem si na 2007 a nevyhleda mi to ani jeden server. Asi je nějaký špatný, tak ho nikdo nepoužívá. Jestli můžeš vytvořit hru, tak bych si zahrál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 no muzu vytvorit hru teda šlo mě to 2x :D a pošlu ti navod kde jsou všechny potřebny veci atd.. ale je to anglicky. EDIT: tady je ten návod jak rozchodit left4dead2 po Garena http://fps.garena.com/forum/viewthread.php?tid=610317&extra=page%3D1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 hod ten navod sem taky bych dyztak zahral ale az zejtra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 mas ho nahore jo a zahral bych bud do 5h nebo az taky zitra dnes spim u kámoše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 ja sem jeste neska na intru tak zejtra k veceru muzem dat pridej si me na ICQ dyztak 240813285 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.