Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Potřebuji pomoct upravit obrázek = dosvěčit podvod

Ingnition

Recommended Posts

Zdravím,

bohužel jsem nedávno kupoval na aukru a byl jsem tak jaksi podvedený s verzí hry. Hra měla být anglicky a místo toho mi přišel domů španělskej křáp kterej nemá ani zdaleka takovou hodnotu za kterou jsem to vydražil. Prodejce se semnou nebavil do doby, než jsem udělil negativní komentáře. Potom mi odepsal a to cituji: "FUCK OFF" a do komentáře napsal jak jsem si to všechno vycucal z prstu že hra byla zkoušena a vše bylo vpořádku. Což je lež, prostě mi tu leží španělská verze za 400 ,-, přitom bych ji měl klidně za 100 ,-. Teď už mi to i dává smysl s tím, že obrázek v aukci je rozmazaný. Hmmm žeby náhoda? Těžko, text který tam je rozmazaný je totiž španělsky a prodejce to šikovně skoval. Ale teď k věci.

Co bych potřeboval. Potřeboval bych jakkoliv nějak se pokusit obrázek dát do co nejlépe čitelného stavu. Nějak tu rozmazanost zmenšit prostě aby šlo poznat že to neni angličtina ale španělština. Všem co se o to pokusí budu navždy opravdu děkovat! Dal bych kredity ale jak vidíte, nemůžu tak doufám že Thanks postačí. Díky!

849412939_1.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tohle už sem se ptal jestli jde v někaým programu změnšit rozmazání a bylo mi odpovězeno tohle

"se díváš moc na kriminálku Mianmy, ne ? to nejde prostě"

Zkoušel sem to ve photoshopu i všem možným, ale nepovedlo se mi nikdy nic zmírnit :(

Odkaz ke komentáři

Na tohle už sem se ptal jestli jde v někaým programu změnšit rozmazání a bylo mi odpovězeno tohle

"se díváš moc na kriminálku Mianmy, ne ? to nejde prostě"

Zkoušel sem to ve photoshopu i všem možným, ale nepovedlo se mi nikdy nic zmírnit :(

chápu no, ale potřebuju něco co by ho prostě srazilo k zemi ale krom tohohle obrázku a DVD co mám doma nemám žádný důkaz jak to dokázat :( I jak je to rozmazaný mi to nepříjde že by to bylo anglicky...

//EDIT: možná porovnat tenhle obrázek s obrázek anglické verze ale taky ji tímhle způsobem rozmazat. Pak by se možná dalo poznat že to neni anglicky...

Odkaz ke komentáři

Pokud ten prodejce měl v aukci napsané o jakou se jedná jazykovou verzi pak máš právo na odstoupení - prostě napsat aukru ať to pořeší. Pokud v aukci neměl uvedený žádný jazyk, pak máš smůlu a měl jsi se předem zeptat. Hold to tak je - já jsem bohužel také před časem koupila italskou hru a aukro mi řeklo, že pokud není u aukce přesně napsané, co je to za verzi je vše plně s podmínkami. Stejně tak máš smůlu pokud sis náhodou hru převzal osobně - v takové případě také smůla.

Takže: Byla uvedena verze jazyku v aukci? Ano - máš právo na vrácení peněz. Ne - neuděláš nic, měl jsi se bohužel zeptat.

Odkaz ke komentáři

Pokud ten prodejce měl v aukci napsané o jakou se jedná jazykovou verzi pak máš právo na odstoupení - prostě napsat aukru ať to pořeší. Pokud v aukci neměl uvedený žádný jazyk, pak máš smůlu a měl jsi se předem zeptat. Hold to tak je - já jsem bohužel také před časem koupila italskou hru a aukro mi řeklo, že pokud není u aukce přesně napsané, co je to za verzi je vše plně s podmínkami. Stejně tak máš smůlu pokud sis náhodou hru převzal osobně - v takové případě také smůla.

Takže: Byla uvedena verze jazyku v aukci? Ano - máš právo na vrácení peněz. Ne - neuděláš nic, měl jsi se bohužel zeptat.

Ano, v aukci bylo uvedeno ještě s vykřičníky že se jedná o anglickou verzi hry. Ještě tam bylo zvírazněno že se nejedná o žádnou španělštinu, intalštinu atd... Tady máš odkaz na aukci: http://aukro.cz/item849412939_call_of_duty_4_modern_warfare_od_1_kc.html

Aukru jsem už včera samozřejmě psal takže uvidím. Jako ani nepotřebuju dostat peníze zpátky ale stačilo by ho zablokovat nebo mi odstranit ty negativní komentáře...

Odkaz ke komentáři

Jo dvě hry jsem ještě kupoval, ty byli v anglickém jazyce což je v pořádku. Hned jak mi to přišlo jsem mu napsal email že mi přišla španělská verze atd..., čekal jsem dva dny a žádná odpověd, napsal jsem tedy další email a zase dva dny bez odpovědi. V něm jsem varoval že udělím negativní komentáře za to, že nemá zájem nic řešit, neodpovídá, podvedl a částečně i okradl. Stále jsem se nedočkal odpovědi další dva dny a to tam stále vystavoval další předměty a také mu ty předměty končili takže na email se musel dívat na 100%. Tak jsem udělil negativní komentáře a on taktéž. Tak jsem mu napsal další email jestli už to jako hodlá řešit a ihned jsem najednou dostal email a tam jen "FUCK OFF". To je vše co jsem od něj dostal. Tak jsem napsal na aukro.

Odkaz ke komentáři

HA docela mazec hlavne ze tam ma

VŠECHNY NÁMI NABÍZENÉ HRY JSOU 100% FUNKČNÍ a V ANGLICKÉM JAZYCE!!!--NE ŽÁDNÁ ITALŠTINA,ŠPANĚLŠTINA ATD,JAK JE ZDE ZVYKEM!!! :D tak zase lepsi za 405 nez neco horsiho...ale zase sis mel napsat na mail o vice fotek(ja tam takhle chtel koupit telefon)a kdyz mi prisli dalsi fotky tak sem si ho radsi nekoupil:D(to same na aukru fotka rozmazana aby nebylo videt jak moc je jetej)

Odkaz ke komentáři

HA docela mazec hlavne ze tam ma

VŠECHNY NÁMI NABÍZENÉ HRY JSOU 100% FUNKČNÍ a V ANGLICKÉM JAZYCE!!!--NE ŽÁDNÁ ITALŠTINA,ŠPANĚLŠTINA ATD,JAK JE ZDE ZVYKEM!!! :D tak zase lepsi za 405 nez neco horsiho...ale zase sis mel napsat na mail o vice fotek(ja tam takhle chtel koupit telefon)a kdyz mi prisli dalsi fotky tak sem si ho radsi nekoupil:D(to same na aukru fotka rozmazana aby nebylo videt jak moc je jetej)

to s tima fotkama jsi měl pravdu, ovšem nečekal jsem že u uživatele s tolika komentářema by mohlo dojít k takovému incidentu u hry. Stačilo kdyby se mi jenom omluvil a já bych řekl fajn stane se a dal bych klidně 3 pozitivní komentáře. Ale tohle si on sám potentoval.

Kdyby to bylo něco většího tak samozřejmě taky bych chtěl lepší fotky ale tady jsem to fakt nečekal...

Odkaz ke komentáři

Hele takže pokud ti poslal jinou jazykovou verzi, tak není co řešit, v aukci to měl uvedené, že AJ takže tohle nech asi na aukru - oni odpoví do 2dnů určitě a bavit se s nimi fakt dá. Taky jsem řešila stejný problém, bohužel marně jak jsem psala. Oni určitě kroky podniknout. Jinak nemáš šanci, protože jak je vidět, tak prodejce je fakt blbec. Taky aukru přepošli veškerou korenspondenci přes email, kterou jsi s ním měl.

Odkaz ke komentáři

• 3 weeks later...

Pokud to tady někoho zajímá, tak to dneska došlo konečně k finálnímu závěru. Až do dneška se mohl ozvat a napravit věc. Neudělal tak a aukro mu dneska zablokovalo účet. A ejhle. Najednou jsem dostal hned od něj email abych mu hru ihned odeslal dobírkou. Tímto tedy doufám, že už se ta věc vyřeší a já dostanu své peníze zpět. Komentáře zrušíme protože nehodlám si špinit účet od takového blba...

Odkaz ke komentáři

Jen jsem mu to napsal, potřebuji dostat peníze zpět. Bohužel, aukru to vzdělit musím, jinak bych mohl mít problémi i já. Komentáře klidně nechám, to už je jen dodatek. Mě spíš štve, že jsem dostal 3 negativy a to neprávem.

Když požádáš Aukro měli by ti je smazat...

A jemu se ani nedivím, že to napravil, má dost slušně rozjetý učet.

Mužeš bejt rád, že jsi nenaletěl někomu kterýmu by to bylo jedno.

Odkaz ke komentáři

už se to vyřešilo. Aukru jsem poslal veškeré podklady už před 14 dny. Teprve až dnes mu účet zablokovali, protože aukro stále čekalo jestli bude mít zájem to vyřešit ale neodpovídal. Po zablokování ihned napsal. O zrušení komentářů jsem se už ptal, dostal jsem odpoveď takovou, že se aukro nemontuje do komentáří a je to jen na nás obouch. Pro upřesnění negativu tam je prej přidat vyjádřený nebo co, což jsem už dávno samozřejmě udělal ale stejně mi to špiní nehorázně účet. Mimo jiné, ještě nemám vyhráno. Tu dobírku nemusí ještě přijmout, ale doufám že už se to konečně vyřeší.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu