davidv1468623429 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Jeden kámoš mi říkal že BAN se rozdává i za to že si na Xbox Live zaregistrovaný z ČR, ale máš účet US, nebo UK. Ještě jsem o tom neslyšel, vážně to dělají? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Rika se to, mozna se to dokonce i parkrat stalo, ale rekl byhc, ze pravdepodobnost je naprosto minimalni. Pokud nemash flash, tak bych se toho ja osobne nebal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Někdo říká že jo, někdo že ne. Já osobně stojím za názorem, že jo, páč je v podmínkách registrace jasně napsáno, že nesmíš falšovat registrační údaje a ty je sfalšovat musíš, jinak se na live nepřipojíš ;) Ale myslim si, že v součastný době se zaměřili na flash a ne na zemi :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasul Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Osobně neznám Xbox a ani nevím, jak probíhá registrace. Ale vysvětlete mě jednu věc. Když tedy není u nás podporováno připojení na live, tak jak se tam mám asi dostat? To si jako nesmím zahrát online? Sorry, ale to by mě opravdu odradilo od jakékoli myšlenky o koupi této konzole. A to nemluvím o povinnosti platit měsíčně. No nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Ano je tomu tak...mám spoustu kamarádu, co neměli flash, hráli jenom originální hry a z ničeho nic dostali BAN. Jenom za to, že sou připojený z ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 haha, ze ses neozval, kdyz jsem tu mel thread asi 3 tejdny, aby se mi ozval aspon jeden konkretni clovek, kterymu se toto stalo. Neozval se NIKDO. Takze "spousta kamaradu" je pro me totez jako "jedna pani povidala" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xUltimate Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Osobně neznám Xbox a ani nevím, jak probíhá registrace. Ale vysvětlete mě jednu věc. Když tedy není u nás podporováno připojení na live, tak jak se tam mám asi dostat? To si jako nesmím zahrát online? Sorry, ale to by mě opravdu odradilo od jakékoli myšlenky o koupi této konzole. A to nemluvím o povinnosti platit měsíčně. No nevím. Je to postavený na hlavu, prodávaj tu konzole a live neni.. Jeden z důvodů, proč jsem přešel na ps3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 haha, ze ses neozval, kdyz jsem tu mel thread asi 3 tejdny, aby se mi ozval aspon jeden konkretni clovek, kterymu se toto stalo. Neozval se NIKDO. Takze "spousta kamaradu" je pro me totez jako "jedna pani povidala" Srry nevšiml sem si :D ale opravdu je možnost dostat ban jen za to že si připojený z ČR. Dobře né spousta...to sem přehnal :D ale pár lidem se to už stalo... EDIT : A navíc...většina lidí tady hrajou pálenky po netu :D čili se zmenšuje šance, že by někdo viděl tvůj post, nehrál pálenky a dostal BAN :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Muzes,ale nedostanes,jsem tam kazdej den a dalsich 7-8 kamosu vc. Fame2007,kterej uz je v Top na hlavni strance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Freeze Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Proc by potom blokovali prez ip adresu jen par veci z live, kdyz uz by jim to tak vadilo ze z cr hrajeme na live, tak by mohly zablokovat ip pro celou cr na celej live a mely by pokoj. Navic ban muzete dostat i za spoustu dalsich veci jako je nadavani, cheatovani, zneuzivani chyb her atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
davidv1468623429
Jeden kámoš mi říkal že BAN se rozdává i za to že si na Xbox Live zaregistrovaný z ČR, ale máš účet US, nebo UK. Ještě jsem o tom neslyšel, vážně to dělají? Díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.