Typan Cz Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 čus, chtěl bych vědět, jestli je nějakej program, kterej umí z ctf témata vytáhnout gameboot a nahradit ho jinym dík za odpověd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Zkus tohle: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009070009 . Ja to nikdy nezkousel, ale mohlo by to pres to jit.. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 nejak mi blbnou pspnovinky, ale neni to program CTD Tool GUI ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Jo je, ale mohlo by to jit jeste rovnou pres plugin CXMB v PSP, jak tam pisou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 kde to tam pisou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Galaxy Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Tady: http://www.psp-hacks.com/2009/06/26/cxmb-for-550-gen-re-released/ Included in the package is CXMB itself and two CTF tools — ctf.exe & unctf.exe — for both decompiling and recompiling CTF themes. - Teda jestli jsem si to dobre prelozil.. :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 okej, mam to. kdybys mi pomoh zasadne, tak poslu crdts, ale ja sem na vetsinu prisel sam, takze ti thx musi stacit :) PROSIM LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typan Cz
čus, chtěl bych vědět, jestli je nějakej program, kterej umí z ctf témata vytáhnout gameboot a nahradit ho jinym
dík za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts