Slleeper Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Kdo s tím má zkušenosti? Včera jsem si chtěl zahrát Counterstrike: Source.. Při načítání hry mi hra úpllně spadla a hodilo to hlášku: "Engine: Error" a další chuje.. Tak sem vyp PC a jdu spát.. dnes ráno úplně to samé a asi 3x za sebou.. ani pos*aný menu hry se mi neobjeví! Smazal sem CSko a nainstaloval jsem ho znova na jinej HDD, vyzkouším a menu se načetlo.. zajásám.. nainstaluju patche ( natěšený na hru ) a zase mi to spadne a podělanej Engine error! Spousta lidí mi určitě řekne, že tam nemám dávat ty patche. Jenže ty patche strašně usnadňují hru a všude píší, že jsou přímo nutné ke hře! Prosím helpněte mi.. A díky za každou užitečnou radu, která není v podobě: "Nehraj to" a "Nedávej tam patche".. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max_007 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 kup si origo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 V tomhle problém neni. A dkyby něco, tak origo mi přijde do týdne, minulej tejden sem to objednával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 přeinstaluj ovladače grafické karty... PS: zkoušel jsi jinou hru a dělá ti to samé nebo je to jen to CS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Jen to csko.. CoD MW 2, Grid, CoD 2.. vše de.. jen to csko hází error tady máte jak to vypadá.. http://s2.imgupload.cz/img/123442/lmhCu/Bez-n-zvu.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slleeper Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 tady máte jak to vypadá.. http://s2.imgupload.cz/img/123442/lmhCu/Bez-n-zvu.jpg Edit.. Sorry za double post.. zapoměl jsem, že je tu tlačítko edit :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.