arach Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 ahoj, rozmejslim ze bych si udelal radost a koupil si k vanocim ps3 protoze u me repro neprichazi v uvahu, a mam celkem slusny sluchatka Sennheisser HD435, chtel bych se zeptat, jak je s PS3 spojit mam monitor HP 2475W, kterej ma vsechny mozny vstupy vcetne HDMI , bohuzel ale nema repro... diky moc za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Sežeň si redukci cinch vs JACK 3,5mm a máš to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 arach Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 diky, takze obraz bych pripojil pres HDMI kabel a zvuk by me sel z cinchu pres redukci do sluchatek ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Přesně tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasul Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Jak bude regulovat hlasitost??? To je bohužel nemožné. Buď by jsi musel použít sluchátka co mají na sobě regulaci hlasitosti a nebo sluchátkový zesilovač. A tomu se stejně nevyhneš. Linkový výstup z PS3 nedosahuje dostatečné napěťové úrovně, aby vybudil sluchátka s 32 ohmy, natož nějaké 600 ohmové. Teď momentálně nevím, jak na tom ty Sennheisery jsou. Pokud to myslíš vážně s poslechem přes sluchátka, tak nějaký levný sluchátkový zesilovač. Něco dělá Slovenská firma BVaudio. Koukni na jejich stránky. Podle mě je to nejlevnější možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Jak bude regulovat hlasitost???To je bohužel nemožné. Buď by jsi musel použít sluchátka co mají na sobě regulaci hlasitosti a nebo sluchátkový zesilovač. A tomu se stejně nevyhneš. Linkový výstup z PS3 nedosahuje dostatečné napěťové úrovně, aby vybudil sluchátka s 32 ohmy, natož nějaké 600 ohmové. Teď momentálně nevím, jak na tom ty Sennheisery jsou. Pokud to myslíš vážně s poslechem přes sluchátka, tak nějaký levný sluchátkový zesilovač. Něco dělá Slovenská firma BVaudio. Koukni na jejich stránky. Podle mě je to nejlevnější možnost. Tak to se pleteš mám to odzkoušené, hlasitost reguluješ přímo ve hře. A pokud chceš do něčeho rejpat tak si prve ověř skutečnosti 600 ohmové sluchátka lolku:lol::lol::lol: Kmitočtový rozsah: 18 – 19 500 Hz Harmonické zkreslení: pod 0,3 % Citlivost: 110 dB SPL Impedance: 32 Ohm Hmotnost: 160 g Přívodní kabel: 3 m, 3,5 mm stereo jack, redukce na 6,3 mm stereo jack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasul Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Lolku. Však jsem psal, že nevím, jak na tom jsou tyto Sennheisery. Když jseš tak chytrej, tak co například nadměrné proudové přetěžování linkového výstupu PS3 těmi tvými 32 ohmy??? To ti nevadí??? Kolik je asi normované zatížení linkové úrovně???Big Lolku.... Jak bude regulovat v menu PS3? A co při přehrávání filmů a hudby? Než nastaví potřebnou úroveň tak přijde o sluch??? Neuvěřitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Lolku. Však jsem psal, že nevím, jak na tom jsou tyto Sennheisery. Když jseš tak chytrej, tak co například nadměrné proudové přetěžování linkového výstupu PS3 těmi tvými 32 ohmy??? To ti nevadí??? Kolik je asi normované zatížení linkové úrovně???Big Lolku....Jak bude regulovat v menu PS3? A co při přehrávání filmů a hudby? Než nastaví potřebnou úroveň tak přijde o sluch??? Neuvěřitelné. Tak přiznej že si mamlas co to nezkusí a jen plácá do větru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasul Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Bohužel mamlas jseš tady ty. A vůbec nic o tom nevíš. A ano. Já to nezkoušel. Jen ale vím, jak to funguje a co se tam děje. A to je ten problém víš? Narozdíl od tebe, bych takovou prasárnu nikdy neudělal. Je ale pravda, že díky lidem jako jseš ty mám já elktroservisák práci. Akorát mě vadí rady lidí jako jseš ty, co o tom nic neví. Ty lolku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Bohužel mamlas jseš tady ty. A vůbec nic o tom nevíš. A ano. Já to nezkoušel. Jen ale vím, jak to funguje a co se tam děje. A to je ten problém víš? Narozdíl od tebe, bych takovou prasárnu nikdy neudělal. Je ale pravda, že díky lidem jako jseš ty mám já elktroservisák práci. Akorát mě vadí rady lidí jako jseš ty, co o tom nic neví. Ty lolku... Máš také logické vysvětlení proč mě zrovna nehoří AV multi out? Takového servisáka aby jeden pohledal, co nedokáže najít specifikaci zařízení a mele nesmysly o tom že mají slucha impedanci 600 ohm. Ty budeš spíše takovej půjčmidrát (výměnář), hele tahle deska sem sedí, prsk asi to nebyla ona. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 arach Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 ty sluchatka maj na sobe regulaci hlasitosti... ted sem hledal ty redukce a musel bych koupit z 2x cinch na jack a pak spojku na ja jacka takovou redukci, kam bych pichnul ty cinch z av kabelu z ps3 a do ni jacka ze sluchatek sem bohuzel nenasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasul Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Doma mám Sennheiser HD800. A ty mají impedanci 300 Ohm. Sennheiser HD650 také 300 Ohm. Takové Beyerdynamic t1 mají 600 Ohm. Většina špičkových sluchátek má větší impedanci. Samozřejmě vyjímka je firma Stax a jejich elektrostatické sluchátka. Zde je zcela jiný princip. Že ti nehoří AV výstup po připojení sluchátek je samozřejmě v pořádku. Dobrý výrobce počítá i s připojení kritické zátěže jako sluchátka s impedanci 32 ohm a výstupní obvody pro zesílení zvuku to proudově utáhnou. Ale mám pro tebe dobrou radu. Kup v nějakém elektro obchodu jako GM elektro nebo GES odpor s hodnotou 0,1 ohm a na 1W bude stačit. Zapoj to na ten AV výstup PS3. No a na PS3 si pusť nějakou hru. Poté dej tady vědět, jak jsi dopadnul. Co se týče vyměňování - ano dnes je to naprosto běžná praxe. Již se neběhá se servisním manuálem a osciloskopem po vadných deskách různých přístrojů. Pokud jde o nějaké špičkové zařízení, tak se používá většinou diagnostika. Něco jako v automobilovém průmyslu. Poté je oprava daleko jednodušší. Jinak to ani nelze, když i 16ti vrstvé plošné spoje se již používají. Technologie SMD samozřejmě taky. Tak doufám, že to stačí a nyní nám popiš, jak nastavuješ hlasitost na PS3 v menu konzole? A to samé při filmu a přehrávání hudby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 ty sluchatka maj na sobe regulaci hlasitosti...ted sem hledal ty redukce a musel bych koupit z 2x cinch na jack a pak spojku na ja jacka takovou redukci, kam bych pichnul ty cinch z av kabelu z ps3 a do ni jacka ze sluchatek sem bohuzel nenasel... Zkoušel jsem ti ji najít, je zajímavé že začátkem roku nebyl problém v Eshopech najít tuto redukci, teď jsem jí nenašel. Ja si tu redukci udělal sám už za časů PS1 kdy jsem chodil ke kámošům co měli doma HiFi aparaturu. Byla to řežba pařit wipeout a mít zvuk okolo celé hlavy. Koupil jsem panelový konektor audio cinch female, stereo jack 3,5mm panelový se závitem a upevňovacím kroužkem stíněný stereo kabel jsem vzal ze sluchátek. Celé jsem to nainstaloval do krabičky od TicTac. Doma mám Sennheiser HD800. A ty mají impedanci 300 Ohm. Sennheiser HD650 také 300 Ohm. Takové Beyerdynamic t1 mají 600 Ohm. Většina špičkových sluchátek má větší impedanci. Samozřejmě vyjímka je firma Stax a jejich elektrostatické sluchátka. Zde je zcela jiný princip. Že ti nehoří AV výstup po připojení sluchátek je samozřejmě v pořádku. Dobrý výrobce počítá i s připojení kritické zátěže jako sluchátka s impedanci 32 ohm a výstupní obvody pro zesílení zvuku to proudově utáhnou. Ale mám pro tebe dobrou radu. Kup v nějakém elektro obchodu jako GM elektro nebo GES odpor s hodnotou 0,1 ohm a na 1W bude stačit. Zapoj to na ten AV výstup PS3. No a na PS3 si pusť nějakou hru. Poté dej tady vědět, jak jsi dopadnul. Co se týče vyměňování - ano dnes je to naprosto běžná praxe. Již se neběhá se servisním manuálem a osciloskopem po vadných deskách různých přístrojů. Pokud jde o nějaké špičkové zařízení, tak se používá většinou diagnostika. Něco jako v automobilovém průmyslu. Poté je oprava daleko jednodušší. Jinak to ani nelze, když i 16ti vrstvé plošné spoje se již používají. Technologie SMD samozřejmě taky. Tak doufám, že to stačí a nyní nám popiš, jak nastavuješ hlasitost na PS3 v menu konzole? A to samé při filmu a přehrávání hudby. Srry ale SMD technologie není o tom že by se ten šváb nedal odborně vyměnit. Existují stavebnice pro elektroniky na kterých se odbornou montáž a demontáž této technologie učíš. Co se týká více vrstvých spojů je to jen o udržení správné teploty a bodu do kterého hřeješ. Nastavení hlasitosti už jsem popisoval, filmy jedu přes domácí kino. Koukat na HD film se zvukem 2.1? to je jako milování přes díru v prostěradle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pasul Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Při výměně chipu v SMD provedení se používá jedině bezkontaktní pájení horkým vzduchem. Tyto stanice nejsou vůbec levné. Při výměně nějakého odporu, diody, kondenzátoru to ještě jde šmudlat nějakým tím hrotem. Ale u obvodů v pouzdře jako PLCC je to prostě nemyslitelné a nereálné. Opravy takových desek se dneska již neprovádějí. Snad jen v mateřské firmě. A ta si z cela jasných důvodů do takových obvodů jen tak někoho nepustí. Při dnešních cenách výroby takových DPS je taková oprava nehospodárná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Při výměně chipu v SMD provedení se používá jedině bezkontaktní pájení horkým vzduchem. Tyto stanice nejsou vůbec levné. Při výměně nějakého odporu, diody, kondenzátoru to ještě jde šmudlat nějakým tím hrotem. Ale u obvodů v pouzdře jako PLCC je to prostě nemyslitelné a nereálné. Opravy takových desek se dneska již neprovádějí. Snad jen v mateřské firmě. A ta si z cela jasných důvodů do takových obvodů jen tak někoho nepustí. Při dnešních cenách výroby takových DPS je taková oprava nehospodárná. Srry ale už jsi Off topic, běž se realizovat jinam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
arach
ahoj,
rozmejslim ze bych si udelal radost a koupil si k vanocim ps3
protoze u me repro neprichazi v uvahu, a mam celkem slusny sluchatka Sennheisser HD435, chtel bych se zeptat, jak je s PS3 spojit
mam monitor HP 2475W, kterej ma vsechny mozny vstupy vcetne HDMI , bohuzel ale nema repro...
diky moc za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.