lavooo Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2009 Mám dotaz, jak získat DLC balíčky když mám ban a dají se kdyžtak hodit do xka přes flashku ? Díky moc Citovat
0 PC-maniak Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2009 cau jde to jen pokud mas XBReboot na normalnim neupravenym Xku to bohuzel nejde.. kdyz bys to nekde stahl a dal do xboxu treba na cd jako se davaj dema.. tak pri spusteni te hodi xko chybu.. Citovat
0 lavooo Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2009 Aha, takže jen na obyč flešnutým xku ne ? to je škoda , zrovna forza 3 má teď nissana GTR Citovat
0 lonewolf_x Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2009 Tak koukám, že dotaz jsem neměl sám na mysli, je to škoda že to nejde, k Borderlands se chystá už druhý datáč. Ban na live je v tomto případě smrťáček. Citovat
0 lavooo Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 13, 2010 takže opravdu neexistuje nějakej způsob že by se to někde dalo stáhnout a pak připojit ten hdd ke komplu přes sata ? Citovat
0 PC-maniak Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2010 no jako stahnout ot lze ale nevim jak to je u DLC.. ale podle me to bez patche nepujde.. a zas patchnuty na nepatchnuty konzoly nepofici... ale muzete to zkusit ja nemam nacem mam vsechny konzole patchnuty.. DLC se hazi na treti partition na HDD.. Citovat
0 lavooo Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Leden 14, 2010 A nevíš kde to stáhnout ty DLC balíčky ? Citovat
0 Portman Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 15, 2010 Já si někde na netu stáhnul title update 1 na nhl 2010 a dal přes sata na hdd. Vypadá to jako, že to funguje jen problém je v tom, že nepoznám jestli to funguje nebo ne, protože ve hře mi to nepíše jaká verze to je :X Dá se to někde zjistit? V návodu totiž bylo napsané stačí nakopírovat do particion 3 na disku a mělo by to jet. Jinak nevím jestli se title update bere jako DLC, jen mě to v souvislosti s tím napadlo. Citovat
Otázka
lavooo
Mám dotaz, jak získat DLC balíčky když mám ban a dají se kdyžtak hodit do xka přes flashku ? Díky moc
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.