lavooo Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Mám dotaz, jak získat DLC balíčky když mám ban a dají se kdyžtak hodit do xka přes flashku ? Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 cau jde to jen pokud mas XBReboot na normalnim neupravenym Xku to bohuzel nejde.. kdyz bys to nekde stahl a dal do xboxu treba na cd jako se davaj dema.. tak pri spusteni te hodi xko chybu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavooo Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Aha, takže jen na obyč flešnutým xku ne ? to je škoda , zrovna forza 3 má teď nissana GTR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lonewolf_x Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Tak koukám, že dotaz jsem neměl sám na mysli, je to škoda že to nejde, k Borderlands se chystá už druhý datáč. Ban na live je v tomto případě smrťáček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavooo Odesláno Leden 13, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 takže opravdu neexistuje nějakej způsob že by se to někde dalo stáhnout a pak připojit ten hdd ke komplu přes sata ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Leden 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2010 no jako stahnout ot lze ale nevim jak to je u DLC.. ale podle me to bez patche nepujde.. a zas patchnuty na nepatchnuty konzoly nepofici... ale muzete to zkusit ja nemam nacem mam vsechny konzole patchnuty.. DLC se hazi na treti partition na HDD.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lavooo Odesláno Leden 14, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2010 A nevíš kde to stáhnout ty DLC balíčky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Portman Odesláno Leden 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2010 Já si někde na netu stáhnul title update 1 na nhl 2010 a dal přes sata na hdd. Vypadá to jako, že to funguje jen problém je v tom, že nepoznám jestli to funguje nebo ne, protože ve hře mi to nepíše jaká verze to je :X Dá se to někde zjistit? V návodu totiž bylo napsané stačí nakopírovat do particion 3 na disku a mělo by to jet. Jinak nevím jestli se title update bere jako DLC, jen mě to v souvislosti s tím napadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lavooo
Mám dotaz, jak získat DLC balíčky když mám ban a dají se kdyžtak hodit do xka přes flashku ? Díky moc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.