rytmy Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 no hoši mám problém mam asi 4 verzie hry ako napr že Razor1911 atd. a furt mi vypne hru ked ju hrám furt inde ... nemá dakto s tým problém ?? ( Čakať pokým bude stáť 9,99e :D sa mi nece čakať ;) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Left 4 Dead, Left 4 Dead 2, Modern Warfare 2, Team Fortress 2, ..... takovýhle hry jedině v origu, jinak to nemá význam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 okrem TF2 som všetko prešiel pohodička aj dokonca L4D aj MW2 som kupil potom origoš kôli MP ale ten L4D 2 ma fakt sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 okrem TF2 som všetko prešiel pohodička aj dokonca L4D aj MW2 som kupil potom origoš kôli MP ale ten L4D 2 ma fakt sere Myslim, že se určitě vyplatí investovat do těhlech her.. Navíc po čase bývaj levnější, viz. Left 4 Dead za 250,- Kč nebo Orange box stejně tak. Navíc TF2 je na steamu k dostání za nějakých 7,50 éček.. Co dodat, "Za málo peněz, hodně muziky." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 no hej ale zatial pokím L4D 2 nestojí 9,99e :D jak 1čka tak čakaam :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 určitě 1100 Kč není málo :D to máš pravdu, ale furt si myslim, že to za tu zábavu stojí! já to čekání nevydržel, až hra za necelý rok bude stát jak jednička a prostě sem si jí musel koupit 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 jj ja tiež a tých 9,99e ;) ale načo to dajú za 40 ked potom to o pol roka stojí 10e rovno naj daju 10e a budu mať 545454546546e hned :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 já mám verzi L4D2 nejakou upravenou,že mi jde jen singlplayer,a musi se startovat přes nejakej launger,ale na odreagování to stačí...občas spadne,když začnu bojovat s mačetou :lol: a nemusim to instalovat,ptze je to jen 5GB slozka s tema souborama.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepus Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 já mám verzi L4D2 nejakou upravenou,že mi jde jen singlplayer,a musi se startovat přes nejakej launger,ale na odreagování to stačí...občas spadne,když začnu bojovat s mačetou :lol: a nemusim to instalovat,ptze je to jen 5GB slozka s tema souborama.... jestli ti to pada tak zkus jiny crack mne to taky padalo s takanou a s motorovkou dal jsem jinej crack a uz to funguje a investice do takovyhle her se vyplati ty nikdy neomrzej ikdyz sem uz 2x dohral MW2 furt mam sklony ji poustet :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 tjn....tyhle hry sou lepší origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.