Shadowek Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 1. Co je to WiiWare. 2. Jak získám Wii points a jestli jdou získat zdarma. 3. Jak upravím Wii aby mi tam šly zálohované hry. 4. Kde získám tu věc na tu úpravu?A kolik tak stojí? 5. Je při té úpravě nějaké riziko? 6. A co je to Wii Loader Games. resp. jestli k tomu taky potřebuju upravenou Wii Mimochodem zdravím Vás ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hexer Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 1. jsou to hry ktere se instaluji primo do wii a stahujou se z wii shopu za wii points 2. jedine koupit ... nebo kdyz si koupis hru a zaregistrujes si ji na nintendu dostanes wii stars...a ty jdou v kurzu (4 stars za 1 wii point) vymenit 3. treba tak ze mi pisnes 4. ??? 5. Se mnou ? :) Prakticky zadne 6. netusim co to je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 hexer: myslim, ze tim Wii Loader Games mysli Neogammu/Backup :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadowek Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 No tak ono to má umožnovat spoustět hry z USB ... zkuste to zadat do googlu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adis002 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 tak tím pádem USB Loader :) napis Hexerovi (viz. výše) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadowek Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Jejda :D já jsem se překlepnul Wii místo USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RTester Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Ještě přidám taky odpovědi k bodům 3. - 6. 3. Zde máš dvě možnosti - a) pořídit chip a nainstalovat do WII (což je přidat nějaký další HW) b) softwarově upravit systém WII. V současné době si myslím, že většina používá variantu softwarové úpravy. Je relativně jednoduchá a je zdarma. Více hledej na zdejším fóru. 4. všechen softw. na úpravu WII ale i na kopírování vlastních záloh her je většinou zdarma a dá se stáhnout z Internetu. Pro více info. hledej na tomto fóru. 5. Riziko je zde vždy při soft. úpravě WII - ale je minimální a dá se předem minimalizovat pokud ti pomůže někdo zkušený a nebo se zásadně budeš držet ověřených postupů. 6. Pokud myslíš to co já tak je to softw. na WII pomocí kterého můžeš spouštět zálohované hry - většinou jsou to kopie her v ISO formátu. Tento soft. (loader) pak může spouštět hry např. z vypálaného DVD, z USB disku a nebo z SD karty. Všem hezké vánoce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadowek
1. Co je to WiiWare.
2. Jak získám Wii points a jestli jdou získat zdarma.
3. Jak upravím Wii aby mi tam šly zálohované hry.
4. Kde získám tu věc na tu úpravu?A kolik tak stojí?
5. Je při té úpravě nějaké riziko?
6. A co je to Wii Loader Games. resp. jestli k tomu taky potřebuju upravenou Wii
Mimochodem zdravím Vás ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.