toppi3 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Zdravím mám problém, z ničeho nic mi nejde hrát ani jedna hra, respektive jde ale treba kdyz pustim PES tak vse je ok ale jakmile rozehraju tak je vsechno 10x pomalejší než má bejt, to samé mi to dělá u Shiftu atd. Pomuže mi někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 nehrabal jsi se nahodou ve VSH menu? (to je kdyz v hlavnim menu psp zmacknes select) tak ty prvni dve polozky by meli byt na default nebo min na 222.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 On se tady ale bavi o pc.... edit: toppi co mas za procesor ? Me se obcas chod aplikaci na notasu spomali kdyz nestiha procesor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HoUsE1468624125 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 ja sem blbej!!! :sorry::sorry::sorry: moc se omlouvam a jdu se nekam zahrabat... (fakt sorry vidim novy prispevky a hned pisu....) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toppi3 Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz, 2669 MHz jak to zjistim jestli stihá? napadá me jedině správce úloh a tam to je v normalu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/monitoring/cpuz/ taky si zkontroluj teplo ted ale nevim jak se ta aplikace jmenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tommzs Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 na teplo používám speedfan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toppi3 Odesláno Prosinec 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 tak program sem stáhnul te%d mi eště vysvětlete jak zjistim jestli je to v pohode :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toppi3 Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 tak jsem odinstaloval a na stahnul nejnovější ovladače na graf. kartu a nahrál nejnovější directy.. a po restartu mi pro evo fungovalo uplně normálně a druhej den zase ten samej problém.. a když sem zopakoval instalaci ovladačů i directu tak to nefunguje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 reinstall windowsu pc mas v poho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 to bude nejspíš teplota grafickýho procesoru a nebo procesoru ... musí se ti to přehřívat zkus vysát pc (komplet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 to bude nejspíš teplota grafickýho procesoru a nebo procesoru ... musí se ti to přehřívat zkus vysát pc (komplet) No součástky bych tam radši nechal hele ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Řeknu ti to takhle Dělalo mi to samé naprosto do puntíku... koupil sem si pod notebook chladící podložku a vše je OK , takže se ti přehřívá grafická karta ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toppi3 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 dík všem zkusím to teda nějak vyčistit a kdyztak prikoupit větráček.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toppi3
Zdravím mám problém, z ničeho nic mi nejde hrát ani jedna hra, respektive jde ale treba kdyz pustim PES tak vse je ok ale jakmile rozehraju tak je vsechno 10x pomalejší než má bejt, to samé mi to dělá u Shiftu atd.
Pomuže mi někdo?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.