Bios Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Zdravím chtěl jsem se zeptat má velký problém. DOstal sem Ban na jednom serveru ale ja na nem chci hrat porad mam zablokovanouIP adresu slyšel jsem že existuje něco jako Dynamická IP nevíte jak to udělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gatuso13 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Hraj tady ;) http://www.nonsteam.cz/detail-serveru/92.240.237.69/27016 tady parim jam parada ... mam vysokej ping prave takze tady za tro nevyhazujou takze cajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 jo ale ja dostal ban za nadavky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w0lf Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 jo ale ja dostal ban za nadavky :) Tak za nadavky ti to patri... lidi co nadavaj tak sou vetsinou lamky a za luxusni kill ti napisou ze ses cheater a pak se zacnou opirat treba do rodiny... za nadavky bych daval permanent ban bohuzel vetsinou davaj treba jen tyden takze odbanovanej budes to se neboj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Ne nebudu odbanovanej nadaval sem adminovi ale patřilo mu to dostal jsem pernament a potřebuju poradit jak udělat dinamikou IP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kev Nara Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Jojo, potom příjdeš na server a napíšeš: "Jsem tu zas, nemáte šanci mě zabanovat, mám super prográmek, přes který se sem vždy dostanu..." Takové borečky znám. Agresivní lidi by neměli hrát počítačové hry - popř. sami doma proti počítači... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 IP adresu získáš od poskytovatele.. stojí to kolem 100 kč na měsíc.. k netu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Nechápu ale to je jedno . Dy namická Ip adresa se udělat endá neobo přez nějakej probram. Mimochodem Cartman sem taky z bce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Refresh.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eminem Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Můžes nastavit v routru, nebo v modemu :) , do internetoveho prohližeče zadáš tvoji ip a tam to najdes :) v nastaveni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.