Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Potřebuji pomoct se zabezpečením wifi. Mám Air Live, model: WL-1120AP. Zkoušel jsem něco hledat a poté uzkutečnit, ale bezúspěšně, tak Vás prosím o rady nebo o postup zabezpečení. Díky za vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Myslím že musíš zadat do adresy IP routeru a tam se prohrabat v nastavení, až narazíš na Security ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 IP routeru najdu ze zadu na té krabičce, nebo kde? (Poté to zkusím) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 jestli jsi dostal k wifi cd tak ho tam dej, a v pruvodci nastaveni by to melo byt, ja to tak mel dynamic IP address => SSID zvol si jmeno => channel max pripojeni => ecription => WPA-PSK a ted si zvolis kod, nevim jakou mas wifi, popsal jsem to jak jsme to delal ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 jj mělo by tam být (já je mám od poskytovatele na papírku napsaný bokem - od bejvalýho poskytovatele no, protže sem od nich bral router) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 sasa.lohr: bože to je kktina použivat tenhle dodavanej soft... Mafamous-m.k: Zadej do web. prohližeče IP adresu routeru (někdy je na zadni starně routeru někdy ji nalezneš v dokumentaci) pote nalezni wireless settings a zde si pak zvol zabezpečení (například WEP, WPA-PSK... atp). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Problém bude s tou IP adresou routeru... Přikládám foto zadní stránky kde je něco napsané, jinak nikde nic neni. http://ulozto.cz/3388044/dsc03471.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Musíš se kouknout do dokumentace. Na zadní straně to bohužel není. Edit: Spiš upuj na www.imgupload.cz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 V zadu není mrknit do papírů a přístě radši dávej obrázky sem www.tinypic.com EDIT : Dark rychlejší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Sory, ale nerozumim... Kdyžtak napovedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Si nedostal k routeru papíry ? nebo čemu nerozumíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Najdi si papiry k routeru a přečti si je, třeba narazíš na tu IP adresu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Na tady máš návod od Radka http://myego.cz/item/jak-zabezpecit-domaci-wifi-router-sit-wpa-wep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Papíry k routeru nemam... Tento návod už jsem si četl ale je skoro neužitečný protože nemůžu zjistit Ip adresu routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Papíry k routeru nemam... Tento návod už jsem si četl ale je skoro neužitečný protože nemůžu zjistit Ip adresu routeru. neužitečný jo? bože... start - spustit - cmd ipconfig /all brána dns je adresa routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 EDIT : ^ aha tak nic :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 btw: melo by to byt pod výchozí bránou. needitoval jsi to? :D Nebo jsem to musel prehlidnou to :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 btw: melo by to byt pod výchozí bránou. Však jsem mu to tam napsal zřetelně, ne? BRÁNA DNS JE ADRESA ROUTERU ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Tak už jsem zjistil IP routeru (192.168.1.254 - výchozí brána) , ale když to dám do web. prohlížeče tak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 zkus Firefox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Firefox nemůže nalézt server www.192.168.1.254.cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 ty vole napiš jenom to IP a ne.cz a www :D ale jenom to ip a dej vyhledat :D:D edit : http://i50.tinypic.com/1z4amwh.png a dej ENTER Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 :-D tak to vim ono se to tam pak dalo samo.. A už mi to jde přesměrovalo mě to na jinou stránku http://s2.imgupload.cz/img/--/124594/Zhicb/wifi.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 aha tak tady já ti už neporadím mám to úplně jiné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Firefox nemůže nalézt server www.192.168.1.254.cz. kdyz uz, tak to tam dej i s HTTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Už mě te přesměruje, ale nevím co dál. Viz. obrázek: http://s2.imgupload.cz/img/--/124594/Zhicb/wifi.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mafamous-m.k
Potřebuji pomoct se zabezpečením wifi. Mám Air Live, model: WL-1120AP.
Zkoušel jsem něco hledat a poté uzkutečnit, ale bezúspěšně, tak Vás prosím o rady nebo o postup zabezpečení. Díky za vše.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.