masi113 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Zdravim. Chtěl bych se zeptat, jesli fungují na X360 DVD+R DL od EMTEC. Mám totiž vypálenou Fifu 10 na tomhle a když to dam do X360 tak mi to napíše: This dics region code is incorrect for this console. :cry: Pls poraďte co s tim. Dik:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Nie je to náhodou NTSC hra ? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masi113 Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 co je NTSC hra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Hry se deli do regionu , USA = ntsc , Evropa = PAL Musis stahovat jen verze pal a nebo region free , ntsc ti nepujdou . Ujistit se o tom muzes pred vypalenim v programu abgx360 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masi113 Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Pls poraď fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 co je NTSC hra? NTSC je región .. NTSC = Amerika , Ázia .. spustíš na konzolách s USA/Ázie .. PAL = Európa .. spustíš na konzolách s Európy .. Takéto hry sťahuj .. ABGX 360 - týmto programom si kontroluj každé .iso .. tam ti to vypíše aký je to region .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masi113 Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 a fakt to nejde nějak změnit? já to stahoval docela dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 a fakt to nejde nějak změnit? já to stahoval docela dlouho Ne .. Tvoja blbosť .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david309 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Čti prvne tutorialy na to tady jsou,pak se vyhneš zakladani takovych to topicu tak ze Stahni si to znova tady z CF PAL verzi, projeď to ABGXem a vypal znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MMattLupen21 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Jak tady rikaj potom je jeste jedna moznost co se stalo mne ze ty DVD jsou nekvalitni na Xko stejne jako TDK nevim jak ostatnim ale mne na to nesla ani jedna hra psalo to chybu verbatim jedou na 100% a u vetsiny her to mas rozepsany jestli je to NTSC nebo PAL ci Region Free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petros27 Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 je to tim ze mas to NTSC, jinak ja mam taky DVD EMTEC a sou uplne v klidu, a jestli treba za rok nebudou fungovat ? no tak co, stahnu znova a zase vysmahnu, stejne vetsina medii u me po roce konci nekde v prde... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cool.Majkl Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Ještě je tu jeden Region Free (RF) to můžeš hrát na jákymkoliv Xku :D A bejt tebou, tak nepoužívám DVDčka od Emtecu ale od Verbatimu, to je záruka toho, že ti to pojede a hlavně kvality. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cambel Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 S tou kvalitou Verbatimu už to není co dřív. Pod touto značkou se vyrábí média různé kvality. Já jsem třeba zase tak spokojený nebyl. Myslím, že dnes už neuděláš chybu s Imationy, Maxelly ani Emtecy. A mimochodem šly média celkem s cenou dolů, koukněte na www.alfacomp.cz, za 15,-Kč, to je cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Příspěvek nademnou je pravdivý. Pod značkou Verbatim se prodávají i shity, každopádně když objednáš z alfacomp.cz tak neprohloupíš. Imation jsem používal taky, ale pouze do doby, než to xko přestalo načítat. Jsou to vyhozené peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brian77 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 cau, procital jsem si tu prispevky o DVD Emtec....nekteri rikaji ze jdou nekteri ze ne .... ( http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140000000000Q5T ) chtel bych se teda znova zeptat zda vam vetsinou funguji nebo jsou spise pokazene.... pro me kdyz usetrim na DVD 100 Kč je taky neco.... dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 cau, procital jsem si tu prispevky o DVD Emtec....nekteri rikaji ze jdou nekteri ze ne .... ( http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140000000000Q5T ) chtel bych se teda znova zeptat zda vam vetsinou funguji nebo jsou spise pokazene.... pro me kdyz usetrim na DVD 100 Kč je taky neco.... dekuji Ako u koho...akou napalovackou, aku ma mechaniku v X360. Vyskusaj jedno DVD a uvidis. Tak isto aj s inymi znackami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brian77 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 no vypalovacku mam sony a v xku Liteon...akorat u nas v obchochode prodavaji jen verbatimy a v alfe nejsou po 1 .... asi zkusim no...diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Já sám za sebe doporučuju verbatimy a externi vypalovačku od samsungu (ne slimku, ale normalni, stoji asi 1100,-) Mám vypáleno už něco přez 70 her a zatím mně de vše.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
masi113
Zdravim. Chtěl bych se zeptat, jesli fungují na X360 DVD+R DL od EMTEC. Mám totiž vypálenou Fifu 10 na tomhle a když to dam do X360 tak mi to napíše: This dics region code is incorrect for this console. :cry:
Pls poraďte co s tim. Dik:cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.