LLINDROS Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Scháním Týpky z Chebu a na výměnu her a společnou pařbu!!!:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sokolnet Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 čao jsem z chebu prodáváš ještě nějaké hry. a prosím potřebuji fleshnout xbox neznáš tady někoho v chebu na flash dík zatím milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Zdar chlapi, ja jsem taky z chebu, ale ja uz po flashi a banu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LLINDROS Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Taky jsem dostal ban!Hnus!Už mám nový xko ted ho budu posílat na flash a na net nelezu ani ho.no!Co mastíte za hry? ...v chebu nikoho neznám kdo flashuje a radši to pošlu odborníkovi,než aby mi zabil xko! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joska Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 Čau, taky jsem z Chebu.. :D nevíte kde se tady prodávaj slušný a levný hry? :D vím že na pěší zoně je něco.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.