LLINDROS Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2009 Scháním Týpky z Chebu a na výměnu her a společnou pařbu!!!:bash: Citovat
sokolnet Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2009 čao jsem z chebu prodáváš ještě nějaké hry. a prosím potřebuji fleshnout xbox neznáš tady někoho v chebu na flash dík zatím milan Citovat
eRik Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2009 Zdar chlapi, ja jsem taky z chebu, ale ja uz po flashi a banu... Citovat
LLINDROS Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2009 Taky jsem dostal ban!Hnus!Už mám nový xko ted ho budu posílat na flash a na net nelezu ani ho.no!Co mastíte za hry? ...v chebu nikoho neznám kdo flashuje a radši to pošlu odborníkovi,než aby mi zabil xko! Citovat
Joska Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Odesláno Září 11, 2011 Čau, taky jsem z Chebu.. :D nevíte kde se tady prodávaj slušný a levný hry? :D vím že na pěší zoně je něco.. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.