zdenecek Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Cus chtel bych se zeptat ty co parili Pc verzi aji tuto verzi tak jestli by mi nemohli ohodnotit jestli na PSP je to lepsi nebo tam neni tak rozlehla mapa nebo tak proste to porovnat hraci doba +- diky :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 me se to zdalo lepsi na psp. Pokud si to spravne pamatuju tak mapa byla taky stejna. Nebyly zadne rozily, ale na psp me to bavilo mnohem vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenecek Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 me se to zdalo lepsi na psp. Pokud si to spravne pamatuju tak mapa byla taky stejna. Nebyly zadne rozily, ale na psp me to bavilo mnohem vic prej JE tam vic Zbrani asi si to koupim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Leden 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2010 OD včerejška to hraju a hra mě hodně chytla. + Skvělá hudba + Hratelnost + Mise + Vedlejší mise Trochu mi tam vadí zvuky zbraní ktery jsou hrozně potichu,jako bych střílel kapslovkou. V jedný misi sem získal Tomahawk ale nevím jak si ho mám vzít do ruky,v inventáři ho ani nemám ukázanej,dá se někde koupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.