Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[Fat] Zapinaci modul?

kweensey

Recommended Posts

Zdravim,

dostalo se mi do rukou PSP Fat na opravu. Kdyz je vyple a dam HOLD, tak se rozsviti power LED a vic nic to nedela. Po zapnuti normalne najede XMB a u hodin je ikona klice a PSP je opravdu locknute. Potom uz se neda vypnout, leda vytazenim baterie. Do recovery menu se da najet, ale pohybovat v nem ne. Pandora menu taky najede, ale stejny problem jako u recovery.

Chtel bych si potvrdit, jestli by opravdu pomohlo vymenit zapinaci modul a zeptat se, jak moc by byla vymena slozita. S vnitrkem PSP mam zkusenost akorat s vymenou displeje na Slimu (za to aspon 6x :D) a bez zadnych problemu.

Diky.

kweensey

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takze karta (nebo jeji format) na chovani toho PSP nemela sebemensi vliv.. Predtim jsem jeste zapomel dodat, ze pokud je PSP v nabijecce a je v nem baterie, tak to jede normalne. Jakmile se ale vytahne baterka nebo nabijecka, tak se u hodin ukaze ikona holdu a PSP prestane reagovat..

Odkaz ke komentáři

Zadna zmena ani s jinou baterkou, s OFW nebo s preflashovanym CFW.. Ale ja jsem to cekal, protoze to, ze s baterkou a nabijeckou to jede a jinak to PSP trpi iluzi, ze je locknute a jinak je vse OK - to musi byt HW chyba.. ;) Otazkou ted je, jestli to je urcite tim modulem.. :/

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu