kweensey Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Zdravim, dostalo se mi do rukou PSP Fat na opravu. Kdyz je vyple a dam HOLD, tak se rozsviti power LED a vic nic to nedela. Po zapnuti normalne najede XMB a u hodin je ikona klice a PSP je opravdu locknute. Potom uz se neda vypnout, leda vytazenim baterie. Do recovery menu se da najet, ale pohybovat v nem ne. Pandora menu taky najede, ale stejny problem jako u recovery. Chtel bych si potvrdit, jestli by opravdu pomohlo vymenit zapinaci modul a zeptat se, jak moc by byla vymena slozita. S vnitrkem PSP mam zkusenost akorat s vymenou displeje na Slimu (za to aspon 6x :D) a bez zadnych problemu. Diky. kweensey Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 nemas spatny tlacitka , kdyz se nemuzes pohybovat ani v PB menu a rocavery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 prvne bych naformatoval pametovku a pak pripadne vymenil ten zapinaci modul Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizmo Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 skus vytiahnut ms a potom zapnut bez nej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Takze karta (nebo jeji format) na chovani toho PSP nemela sebemensi vliv.. Predtim jsem jeste zapomel dodat, ze pokud je PSP v nabijecce a je v nem baterie, tak to jede normalne. Jakmile se ale vytahne baterka nebo nabijecka, tak se u hodin ukaze ikona holdu a PSP prestane reagovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkTemplar Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 čo tak zlá baterka ? Keď mአmožnosť , tak si požičaj od kamaráta .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pizmo Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 tag skus nahrat new cfw ked mas psp na nabijacke ked sa sprava normalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kweensey Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Zadna zmena ani s jinou baterkou, s OFW nebo s preflashovanym CFW.. Ale ja jsem to cekal, protoze to, ze s baterkou a nabijeckou to jede a jinak to PSP trpi iluzi, ze je locknute a jinak je vse OK - to musi byt HW chyba.. ;) Otazkou ted je, jestli to je urcite tim modulem.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domin11 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 chtel bych prosim poradit ... jak se zaklada nove tema na foru ? :) a jeste nepomohl by mi nekdo flashnout psp fat 1001K (nejde mi nainstalovat 5.03gen-B) predem dekuji ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.