snape Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Ahoj potřeboval bych pomoc od všech. Mám USB kabel(ne od sony) k PSP a mam nastaveny USB charge ON a v recovery menu mam taky USB charge ON a psp se mi přes USB nenabíjí ale červená dioda svítí. PLS HELP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 zkus jinej kabel, jiny USBecko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 steffkox Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 najed uplne doleva a tam je usb connect tak na to klikni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snape Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 to vim ze mam kliknout na USB connect . Asi to bude tim ze nemak USB od SONY ale proc to červrně svítí??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 kdyz to sviti cervene, tak se to nabiji, ale pres USB se to nabiji strasne pomalu, takze se ti muze zdat ze s to nenabiji. Pokud proste sviti dioda cervene, tak se to nabiji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snape
Ahoj potřeboval bych pomoc od všech. Mám USB kabel(ne od sony) k PSP a mam nastaveny USB charge ON a v recovery menu mam taky USB charge ON a psp se mi přes USB nenabíjí ale červená dioda svítí. PLS HELP.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts