Mr.Wilson Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Zdar, nevíte jestli u Wii fungujou 2,5" externí disky, mě nejde naformátovat na WBFS souborový systém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
net666 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Ahoj, ten disk ses pokousel formatovat v PC prez WBFS manager? Kdyztak se podivej zde ten disk nemam zrovna nekde zobrazenej ci nactenej v nejake aplikaci. Pripadne ho pred samotnym formaten na WBFS sformatuj na FAT32 s defaultnim nastavenim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Wilson Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 nejde mi ničím zformátovat ani na FAT32, všude to hází nějakou chybu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Wilson Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Chci to mít rozdělený na dvě části, jednu na filmy apod. a druhou na wii hry, rozdělim to v pohodě, ale potom už to nejde naformátovat na wbfs ani na fat32, jde mi to jenom na ntfs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Wilson Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Zkusil jem zformátovat na fat32 jenom 30gb a to šlo, jak jsem se někde dočetl, ale na wbfs uz to prostě nejde, hlásí to chybu: An error occured while attempting to format the drive. Formátuju to v WBFS Manageru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 a nemas nahodou Visty ? Ty delaj s WBFS managerem psi kusy... Spolehlive jede na XP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Wilson Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 ne, mám XP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 delaji to nektere disky... myslim ze SAMSUNG :) na tom disku to proste nerozjedes :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Wilson Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Hmm, tak jsi na to asi kápnul, mám Samsung. To je paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajnej Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 a zkusil si ho naformátovat ve wii? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 a zkusil si ho naformátovat ve wii? Nepujde... Zkus ho zanest do obchodu kde jsi ho koupil a vymenit... prohlas ze ti prodavac prodal disk ktery nefunguje s wii !!! I kdyz rikal ze funguje! :) prodavacu jsou mraky a tak nebyva problem to vymenit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza73 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 zdarvím nevíte někdo zda bude Wiičko spolupracovat s tímto diskem ?? http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514000J000000SVL máte někdo zkušenost s malými 2.5" disky které nemají externí napájení ?? já mám připojen obyč HDD 3.5" strčený v rámečku napájený extreně a Wiičko s ním normálně jede ale chtěl bych něco menšího ... připadně napište jaký malý 2.5" HDD máte odskoušený a kilik GB má velikost a s wii funguje Díky za info . :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajnej Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 používám tenhle (http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007H24H000SG6). bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 zdarvím nevíte někdo zda bude Wiičko spolupracovat s tímto diskem ?? http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514000J000000SVL máte někdo zkušenost s malými 2.5" disky které nemají externí napájení ?? já mám připojen obyč HDD 3.5" strčený v rámečku napájený extreně a Wiičko s ním normálně jede ale chtěl bych něco menšího ... připadně napište jaký malý 2.5" HDD máte odskoušený a kilik GB má velikost a s wii funguje Díky za info . :psp: Nejsi nahodou z karvine? A nemas zenu Sarku? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri6609 Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 No hdd, ja jich skousel nejmene 20 a vsechny fungovaly, resp vsechny sem rozchodil. Takze ne vetsi jak 500GB, 1T neprecte. jinak se nezabejvejte jestli je fat nebo ntfs. Kdysi bylo ze fat si naformatoval normalni cestou jen na 32GB. Rozdeleni disku je jednoduche v easus partition, velmi jednoduche. Ja pouzivam VISTU a nemel sem nikdy problem. Kdo ma problem tak at se ozve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luizzz Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Taky používám WD My Passport Essential, ale 250GB, rovněž ho mám rozdělený na 2 oddíly (NTFS a WBFS) a bez problémů (ve Vistě i Win 7 64bit). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chichot Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Já používám WESTERN DIGITAL My Book Essential 3.0 1000GB rozdělený půl na půl a taky bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiri6609 Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 chces rict ze ti jede 1T na wii? tak to se musim na to cihnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chichot Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 JJ, jede, ale je rozpůlený na dvě půlky. Takže WBFS má jen 500 GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel.H. Odesláno Leden 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2010 Ja jsem si koupil http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=105140006000000T7H&Search=imation%20apollo&SearchType=1 . Ze zacatku to nejak neslo, ale pak jsem zjistil, ze nesmi byt vubec naformatovany ani na NTFS (tj. nenaformatovany) a az pak mi to po naformatovani WBFS managerem zaclo fungovat. Ale ted uz to jede bez problemu a mam to i rozdelene na 2 dily. Sice to neni zrovna drobecek, ale zase tichy a 500Gb za 1350 jinak asi nesezenete :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vary76 Odesláno Leden 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2010 http://wiki.gbatemp.net/wiki/index.php?title=USB_Devices_Compatibility_List#500GB Zkuste toto,je tady odzkoušeno spouta externích disků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.