kadli.pavel Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 zdravim chtěl jsem zkusit hru na z flash disku (8gb) přes usb loader gx ale nejde mi dát hra v isu na flashku prý je moc velika co stím? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 naformátovat na NTFS. Ale nejsem si jistej, jestli pak tu flešku najde konzole, protože ta bere jen klasický FAT 32. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kadli.pavel Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 no právě že nenajde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 skolni.flakac Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 no tak to pak asi nepujde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Han3 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 WBFS Manager 3.0 - formát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 yetti89 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Zabal to do několika partu v raru a pak to rozbal na flashdisku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kadli.pavel Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 děkuji Han3 mam to funguje. Ještě dotaz mam usb loader gx chtěl bych ho mit jako samotný kanál a ne to spouštět přes homebrew Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kadli.pavel Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 tak tam přes wbfs manager přidávám iso soubory a překvapivě pro mě mají malou velikost např. 0,35 gb ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 martinrehakcz Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 to by mě taky zajímalo,mám taky na usb nainstalovanou hru,iso má normálně 4.4GB,ale na disku po nainstalování jenom třeba 0.4GB,jak to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 net666 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Velikost hry neni pokazde plne DVD ale Wii chce pokazde DVD plne a tak kazde ISO vypada jako plnohodnotne DVD i kdyz ve skutecnosti ma treba 500MB. Urcite ti zde nekdo rekne presne proc to tak je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kadli.pavel
zdravim chtěl jsem zkusit hru na z flash disku (8gb) přes usb loader gx ale nejde mi dát hra v isu na flashku prý je moc velika co stím? díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.