Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

můžu použít tuhle ram na tuhle základní desku?

Zavorka

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
mám tuhle ram -> DDR400(3) 1G U-DIMM (DDR 400mhz 1GB)

na tuhle základní desku? -> http://s2.imgupload.cz/img/125009/5IhsD/Screenshot-2009-12-23_13-32-09.png momentálně tam mám 512mb 266mhz

moc se v pc nevyznám tak se radši ptám :)

jj muzes tvoje deska podporuje DDR(1)a DDR uz tam mas(akorat ma mensi takt-266Mhz)ta nova ma 400mhz ale porad je to DDR(1)

-ta jednicka se tam nepise :)

EDIT: tak asi nepujde:D to co mas ty jsou DDR DIMM a ta zakladovka bere jen SDRAM..tak ted nevim jestli tam pujde....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
jj muzes tvoje deska podporuje DDR(1)a DDR uz tam mas(akorat ma mensi takt-266Mhz)ta nova ma 400mhz ale porad je to DDR(1)

-ta jednicka se tam nepise :)

takže ok jo? tu 512 tam nebudu nechávat aby mi nebrzdila tu 1GB

jen doufám že mi to nespali pc :D sice stál jen 2500,- ale prachy to jsou :D

Odkaz ke komentáři

• 0
takže ok jo? tu 512 tam nebudu nechávat aby mi nebrzdila tu 1GB

jen doufám že mi to nespali pc :D sice stál jen 2500,- ale prachy to jsou :D

hele prave nevim:D ja ted nevim jak je to s tim DDR DIMM a SDRAM..vim ze DIMM jsou casto do notasu...a podle toho co mas za pc

asi tohle: http://www3.dealtime.com/xPF-DELL-OPTIPLEX-GX270-P4-XX-Dell-Computer

tak myslim ze nevim:D tak zkusit to muzes kdyz tam nepujde tak to poznas...:)

EDIT: :D hele tak asi nepujde...DIMM maj 184pinu a SDRAM 200 takze to tam asi nepujde..:(

Odkaz ke komentáři

• 0

ten 1GB modul tam půjde. pokud tam necháš i tu 512-tku, tak se 1GB modul ze 400Mhz přepne na 266MHz a pokud tam dáš jen ten 1GB modul, tak bude na max. frekvenci kterou umí deska...

optimálně ještě vyndat tu 512-tku a pokud má dvě přerušení (výřezy) tak je to SDRAM (ale jejich frekvence nikdy nebyla 266MHz, pouze a max. 133MHz) a pokud má jedno přerušení (výřez) tak je to paměťový modul DDR první generace...

Odkaz ke komentáři

• 0
hele prave nevim:D ja ted nevim jak je to s tim DDR DIMM a SDRAM..vim ze DIMM jsou casto do notasu...a podle toho co mas za pc

asi tohle: http://www3.dealtime.com/xPF-DELL-OPTIPLEX-GX270-P4-XX-Dell-Computer

tak myslim ze nevim:D tak zkusit to muzes kdyz tam nepujde tak to poznas...:)

EDIT: :D hele tak asi nepujde...DIMM maj 184pinu a SDRAM 200 takze to tam asi nepujde..:(

mám ten samý akorát ten můj je low profile (tablepc)

ramky mám dojem že jsou vzhledově totožné

ten 1GB modul tam půjde. pokud tam necháš i tu 512-tku, tak se 1GB modul ze 400Mhz přepne na 266MHz a pokud tam dáš jen ten 1GB modul, tak bude na max. frekvenci kterou umí deska...

optimálně ještě vyndat tu 512-tku a pokud má dvě přerušení (výřezy) tak je to SDRAM (ale jejich frekvence nikdy nebyla 266MHz, pouze a max. 133MHz) a pokud má jedno přerušení (výřez) tak je to paměťový modul DDR první generace...

jojo to vím s tím taktem proto jsem to nahoře psal

kdyžtak pošlu foto ale jak jsem už napsal co jsem koukal tak byli totožné ... vytáhnu a vyfotím

Odkaz ke komentáři

• 0
mám ten samý akorát ten můj je low profile (tablepc)

ramky mám dojem že jsou vzhledově totožné

jojo to vím s tím taktem proto jsem to nahoře psal

kdyžtak pošlu foto ale jak jsem už napsal co jsem koukal tak byli totožné ... vytáhnu a vyfotím

no tak jestli jsou stejny tak by meli jit urcite :)..spalit pc by se ti nemelo vubec(aspon sem to teda jeste nevidel)

jinak bordel to taky nedela...ty takty se automaticky hodej na tu jednu z tech Ramek co ma takty nejnizsi...:)takze 266mhz

Odkaz ke komentáři

• 0
no tak jestli jsou stejny tak by meli jit urcite :)..spalit pc by se ti nemelo vubec(aspon sem to teda jeste nevidel)

jinak bordel to taky nedela...ty takty se automaticky hodej na tu jednu z tech Ramek co ma takty nejnizsi...:)takze 266mhz

no huhla mi tvrdil že ti ramka může spalit zakladku :D

Odkaz ke komentáři

• 0
no huhla mi tvrdil že ti ramka může spalit zakladku :D

jestli je stejna DDR a DDR tak ne...(jsou na stejnym napeti)myslim ze 2,6V a DDR2 jsou na 1,8V.....kdybys cpal DDR2 treba do DDR3 slotu to uz by bylo horsi :D

popripade kdyby nesla ta RAMka tak by se ti meli roztocit vetracky a PC by melo zacit pipat..a pak se restartovat...

Odkaz ke komentáři

• 0
jestli je stejna DDR a DDR tak ne...(jsou na stejnym napeti)myslim ze 2,6V a DDR2 jsou na 1,8V.....kdybys cpal DDR2 treba do DDR3 slotu to uz by bylo horsi :D

popripade kdyby nesla ta RAMka tak by se ti meli roztocit vetracky a PC by melo zacit pipat..a pak se restartovat...

aha ... určitě bych nerval dd3/2 do slotu pro DDR2/1 :D

tohle jsou ty 2 ramky http://s2.imgupload.cz/img/--/130655/Bd94Z/IMG_0059[1].JPG (konečně se mi povedlo napojit iphone do pc xDD)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu