tondcek77 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 chtel bych se zeptat jak se reklamuje xbox protoze sem psal prodejne od kud sem si to kupoval a ti mi napsali ze e to dela pres microsoft čr ... tak jak je to? ps musim zaklepat xko mi jede uz rok bez chyby:wohow: diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Zavolej do microsoftu oni si pro to přijedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Tusim ze ten xbox si musis nejak zaregistrovat (v pripade rrod) a prijede si proto kuryr odveze to na nakou servisni linku mrkvosoftu tam ti to opravej a a privezou cele by to nemelo trvat dele jak 14 dnu a nepotrebujes ani zarucak (pozna se to podle nakeho cisla co ma xbox na sobe) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tondcek77 Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 tam je cisel:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 to je fuk xD staci si jen vybrat :lol: ne tak na rrod je zaruka snad 3 roky takze pokud vis ze tomu xku neni vice jak 3 tak muzes vyreklamovat bez zarucacku :) a mrkvouni si ty cisla najdou sami :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Ale do dvou let by to mela vyreklamovat i prodejna, pokud se nepletu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pixlik Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 heh to mas pech den pred vanocema :D abych nebyl OT tak:telefonní linka 800 142 365 nebo tel.: 239 000 459 - pro volání z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luky83 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Vyreklamuje to aj predajňa, ak ti nevadí, že to bude komplikovanejšie a dlhšie to bude trvať ako keby si to reklamoval sám priamo v MS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Zavolej do MS, přijede UPS kurýr až k tobě domů. Asi nejlepší řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tondcek77
chtel bych se zeptat jak se reklamuje xbox protoze sem psal prodejne od kud sem si to kupoval a ti mi napsali ze e to dela pres microsoft čr ... tak jak je to? ps musim zaklepat xko mi jede uz rok bez chyby:wohow: diky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.