maca1997 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 ahoj mám takový problém-- když hraji stáhnuté hry, tak pořád zatácím doleva (v menu nic) poraďte mi prosím leze mi to na nervy :psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 problem s joystickem 1) zkus plugin joysens 2) novy joystick /ale nekolik lidi s tim uz take melo problem a vymena nepomohla.../ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maca1997 Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 ale je to sipkou (asi) a navíc, když dám plugins, mám tam pouze back Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Vetsinou takhle zlobí analog, ne šipka. Zkus odendat přední kryt a vyčistit tlačítka od bordelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Mám taky tento problem (ale ne jen u závodních her-jenom pohnu joystickem a zase dokud s ním nic nedělám vše v poho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 ale je to sipkou (asi)a navíc, když dám plugins, mám tam pouze back A co jako? Mas tam back asi protoze na karte nemas zadne pluginy -> tak si je tam nahraj! Nahraj si tam ten joysens. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maca1997 Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 odkud? a kam je mam pak nahrat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
maca1997
ahoj
mám takový problém-- když hraji stáhnuté hry, tak pořád zatácím doleva (v menu nic)
poraďte mi prosím leze mi to na nervy :psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts