Typan Cz Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Cus, kdyz si chci pustit tuhle hru, tak mi zacne nabihat konzole (ta od nich, ne prikazovej radek) problikne cerna obrazovka a napise mi to : Could not load OpenGL subsystem. za help dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 tohle je takovej zvlastni bug Q3 enginu... pri vytizenosti urciteho procenta RAM pameti, napise tuhle chybu, me se to stavalo napr kdyz sem pouzival Operu nwm proc, hh. Pomohl mi jen restart kompu a pustit rovnou hru, kdyz sem pak pustil zas Operu a chtel zas hrat, tak zas Could not load OpenGL ... nevim jak poradit. Pomohl mi prechod z XP na Vistu, pak vse behalo jak po masle. Druha varianta je, hh, ze nemas grafiku, ktera umi openGL ale jen direct 3D =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 heh dik, me pomoh update ovladacu na grafiku :cheesygrin: pls lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Typan Cz
Cus, kdyz si chci pustit tuhle hru, tak mi zacne nabihat konzole (ta od nich, ne prikazovej radek) problikne cerna obrazovka a napise mi to : Could not load OpenGL subsystem.
za help dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.