Yoggy Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Hledám někoho v okolí nového jičína, kdo má takovéto PSP. Moje psp se mi bohuzel rozbilo a nemam cas ho opravit a nutne potrebuji pandoru. Baterku mam jen potrebuji najit psp na kterem to uskutecnit. treba i za maly poplatek díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 mas tri moznosti : 1) udelej si pandoru pres HW mod (navod v tutorialech) 2) objednej si rovnou pandoru pres e-shop 3) zkontaktuj flashera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yoggy Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 O tehle vsech moznostech vim, ale ja nepotrebuji ani flashera potrebuji jen nekoho s PSP a takovou desku;) a co jsem se dival tak jediny flasher v okoli NJ jsem ja:D EDIT: A rozebirat se mi ji moc nechce, takze tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.