Salazar Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Prostá otázka , jak hrát ve dvou ? :D píše mi to že není nikdo aby se mnou hrál ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 jo jde,jak ve split-screenu tak online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Myslim ze kazdy hrac musi byt prihlaseny na nejaky profil v offline hre zkus to.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Salazar Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 no to já vim že to jde ale jak ? :D připojim dva ovladače a co potom ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 zapneš hru a pak jenom zmáčkni start na druhym ovladači,apk už to snad dáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vychos Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Na kazdym ovladaci stiknes to zeleny X uprostred a das MODRY tlacitko sign up (jestli mas pouze jeden svuj profil tak musis vytvorit jeste jeden pro kamose co s tebou bude hrat sam to tak delam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Salazar
Prostá otázka , jak hrát ve dvou ? :D píše mi to že není nikdo aby se mnou hrál ......
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.