Yetty Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 At sem koukal kam sem koukal vsude byli nejasne odpovedi tak bych se chtel zeptat 1. kdyz mam flash a hraju vypalovany hry offline muzu dostat ban? 2. kdyz mam flash a hraju original hru na Live muzu dostat ban? 3. kdyz se pozdeji rozhodnu hrat hry na live a mam flashnutou mechaniku de flash odstranit? 4. Chci hrat nejnovejsi hry, staci nejnovejsi flash nebo je k tomu jeste neco potreba? 5. kdyz mam flash a konzole je v zaruce a bude mit poruchu jestli mi reklamaci uznaji nebo co proto udelat aby ji uznali. Budu rad za info, jeste nejsem tolik zbehly a dost by mi to pomohlo 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macros Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 1.Ne 2.Ne 3.Ano,ale musiš mít zalohovaný originál software. 4.Flash nesatačí musíš mít jestě dashboard,ale pokud budeš chtít XBreboot tak si ho nedávej jelikož ti potom nepůjde nahrát.(Xbreboot už má v sobě novou verzi vyšší jak 8xxx) 5.Otázka je co se ti poroucha jestli deska mechaniku neřeší aspoň co jsem se dočetl pokud to bude mechanika tak nevím první dvě otázky nevím na 100% takže možná někdo doplní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 1. NE 2. ANO - flash jde zjistit i když hraješ originál hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cromlik Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Od jake verze DASHBOARDU hrozi BAN za flash mechaniky?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macros Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Myslím si,že to není dashem protože jsem měl nový déle a až teprve včera se my kluk napojil na livko a ban byl na světě,pravě jsem nevěděl čím to je až dneska jsem to tady vyčetl že davají ban za flash,protože jsem se jenom připojil a nic nehrál hold se obejdu bez livka a budu doufat že xbreboot půjde i na verze k..8xxx časem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maši Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 At tu brouzdam jak chci, tak jsem proste nikde nenasel jak poznam u bazarove konzole zda je zabanovana nebo neni...kdyz se nechci pripojovat k live samozrejme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FaNa Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 maši: tak bez pripojeni na live to nepoznas, pokud to ten ktery to na bazaru prodava k tomu nenapise ze to je konzole s banem (jakozto ze by mel) ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 endhalf Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 anebo podle instalace na HDD, ale některé bannuté konzole jsou i upraveny tak, aby šlo i tak instalovat hry na HDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Yetty
At sem koukal kam sem koukal vsude byli nejasne odpovedi tak bych se chtel zeptat
1. kdyz mam flash a hraju vypalovany hry offline muzu dostat ban?
2. kdyz mam flash a hraju original hru na Live muzu dostat ban?
3. kdyz se pozdeji rozhodnu hrat hry na live a mam flashnutou mechaniku de flash odstranit?
4. Chci hrat nejnovejsi hry, staci nejnovejsi flash nebo je k tomu jeste neco potreba?
5. kdyz mam flash a konzole je v zaruce a bude mit poruchu jestli mi reklamaci uznaji nebo co proto udelat aby ji uznali.
Budu rad za info, jeste nejsem tolik zbehly a dost by mi to pomohlo 8)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.