Gegecko Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Mám pár dotazů.. můžu se nějak připojit přes PC (modem) na iphone na net ? Šlo by že bych koupil wifi router připojil bych ho k modemu a normálně se v iphonu pripojil na net ? Potřebuji stáhnout Cydiu a z ní aplikace abych rozjel stažené aplikace a hry na iphonu. Iphone mám teprve asi 2 dny vůbec tomu nerozumim. děkuji za odpověd // mám iphone 3G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Jojo. Pomocí iPhone se dá připojit na net přes Wi-Fi... Takže Wi-Fi Router, Wi-Fi dongle do USB, cokoliv co ti poskytne WF... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gegecko Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 a nešlo by nějak propojit modem a noterbook s wifi, aby notebook fungoval např. jako FW router a přes něj bych chytal net na Iphone ?? asi to je blbost, ale stejně se musim zeptat jestli to náhodnou nejde.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 a nešlo by nějak propojit modem a noterbook s wifi, aby notebook fungoval např. jako FW router a přes něj bych chytal net na Iphone ??asi to je blbost, ale stejně se musim zeptat jestli to náhodnou nejde.. :) Jde o to, jakou budeš mít Wi-Fi kartu v notebooku, některý to podporujou ... viz. http://console-forum.net/showthread.php?t=76481 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Gegecko Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 mám HP Pavilion dv6-1250sc nwm jakou to má wifi kartu..myslíš že to bude fungovat ? stejně asi teda koupim ten wifi router.. máte prosím někdo typ na nějaký vyskoušený, dobrý router ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 mám HP Pavilion dv6-1250sc nwm jakou to má wifi kartu..myslíš že to bude fungovat ? stejně asi teda koupim ten wifi router.. máte prosím někdo typ na nějaký vyskoušený, dobrý router ?? dobry routery delaji d-link a belkin mschEdit //. aj ASUS :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Gegecko
Mám pár dotazů..
můžu se nějak připojit přes PC (modem) na iphone na net ?
Šlo by že bych koupil wifi router připojil bych ho k modemu a normálně se v iphonu pripojil na net ?
Potřebuji stáhnout Cydiu a z ní aplikace abych rozjel stažené aplikace a hry na iphonu.
Iphone mám teprve asi 2 dny vůbec tomu nerozumim. děkuji za odpověd
// mám iphone 3G
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.