blistere Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 čus dnes jsem zapnul kompa a místo modré lišty se mi tam objevila stříbrná mám Windows 7 a moc s ním neumím pls poradíte mi někdo? dám THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 klikni na plochu pravym tl myši, dej přizpůsobit a tam si vybereš dole barva oken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 24, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Pravym na ploše, přizpůsobit, barva a zobrazení okna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blistere Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 nejde...když dám modrou a ok tak to je furt stejný...a použít tam taky nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 musí to jít..dole dáš uložit změny a všechny okna chytěj barvu co sis zvolil. mě to takhle funguej bez problémů. něco děláš špatně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blistere Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 dík stačilo jen resetnout kompa...dávám všem THX a PLS lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
blistere
čus dnes jsem zapnul kompa a místo modré lišty se mi tam objevila stříbrná
mám Windows 7 a moc s ním neumím pls poradíte mi někdo?
dám THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.