Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Zdar,potřeboval bych dobrý linky na patche 0.0.1.0 ,0.0.2.0, 0.0.4.0 Sem už zoufalej,hledal sem je furt.Ale některý nešly a na gta.cz jsou linky na ty patche všechny stejný a to jen na 0.0.0.4 což nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 gta.cz tam to najdeš ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 gta.cz tam to najdeš ;) Už to mám,ted už to jen stáhnout:D pošílám thx Sem si plet gta4.cz s gta.cz , sem zrychlosti co hledám tenhle detail přehlíd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Ještě malej dotaz:http://www.gta.cz/gta4/clanek/downloady-patch Po tom odkazu na u všech patchů mi vyjede 1.0.0.4. co toje?Kterejkoli patch jak je tam napsanej tam neni jen tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Automaticky se zřejmně stahuje ten nejnovější ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Automaticky se zřejmně stahuje ten nejnovější ;) Tak to by měla bejt ta 0.0.5.0 Takže aby mi to šlo vph tak stejně stačí jen nainstalovat,dat patch 0.0.4.0 cracnout a pařit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Zřejmně ano ví že jsem měl patche všechny 4 ale stahoval sjem to asi před měsícem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Zřejmně ano ví že jsem měl patche všechny 4 ale stahoval sjem to asi před měsícem ;) No já to nainstaloval,cracnul tim 0.0.4.0 a nejde to,pustim to přes to RS games social club,ten se pustí že se updatuje a nic se už neděje.Co stim?Že by blbej patch,nebo mám cracknout ještě něco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Zkus jinej crack podívám se ti po patchu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 musis si stahnout nejak patch spolecne s crackem na verzi 0.4...napr na ulozto..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Zkus jinej crack podívám se ti po patchu... Tak už se to rozjelo,ale po fakt dlouhý!!době,jenže jak je to ted patchlý tim 0.0.4.0 tak si stejně nemůžu pohrávat s nastavením,to už fakt nechápu:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Tak už se to rozjelo,ale po fakt dlouhý!!době,jenže jak je to ted patchlý tim 0.0.4.0 tak si stejně nemůžu pohrávat s nastavením,to už fakt nechápu:? Patch : http://download.gta4.cz/category.php?id=9 Jinde už opravdu nevím :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Tak už se to rozjelo,ale po fakt dlouhý!!době,jenže jak je to ted patchlý tim 0.0.4.0 tak si stejně nemůžu pohrávat s nastavením,to už fakt nechápu:? no tak tam asi patch neni :D kdyz spustis social club tak tam mas v tabulce na pravo nahore mit napsano jakou mas verzi.. stahni si tohle: http://www.uloz.to/3117630/crack-patch-1.0.4.0-na-gta-iv-by-killerdanda.rar a pujde ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 no tak tam asi patch neni :D kdyz spustis social club tak tam mas v tabulce na pravo nahore mit napsano jakou mas verzi..stahni si tohle: http://www.uloz.to/3117630/crack-patch-1.0.4.0-na-gta-iv-by-killerdanda.rar a pujde ti to Tak to du po desátý přeinstalovat:D pak teda nainstaluju,patchn ua cracknu tim tvým a mělo by to jít jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Tak to du po desátý přeinstalovat:D pak teda nainstaluju,patchn ua cracknu tim tvým a mělo by to jít jo? jo..a jestli ne tak mas nejakou spatnou verzi(coz snad uz dneska ne:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 jo..a jestli ne tak mas nejakou spatnou verzi(coz snad uz dneska ne:) No tak už to naštěstí jede,sice to můžu už nastavit,ale s mym pc to stejně neni žádnej zázrak:D A komplet čeština asi není co?nějakou mám ale taje částečná.Myslim na tu verzi 0.0.4.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radus Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Kompletní čeština není :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Kompletní čeština není :) Já vim,to je jedno,už mi to nějak de,dík z pomoc a dávam thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 PRO:Hellfire19 Jestli máš ještě zájem tak tady je návod s Patch 1003(0.0.0.3?). S jiným Patch hra nepůjde..!(s tímto crackem) Taky jsem si nevěděl rady, až sem na to přišel... ZDE: http://console-forum.net/showthread.php?p=762378#post762378 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.