bizzi83 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 zdarec, nevim jak vám, ale mě po Ježurově řádění vyvstala otázka: co s nechtěnými dárky??? prostě nevim, co budu dělat s flaškou CINZANA v termokabátku...nejspíš ho někomu daruju :? a jak jste na tom Vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Tak já to mám celkem vpoho :) akorát nechápu ten nadpis Vánočkový problém :d já myslel že ti nejde upéct vánočka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Já to neřeším, co se nehodí tak počká na další příležitost. :D ..jediné, s čím nevím co mám dělat je GH na xko, ktere sem bohužel dostal.. vlastním již předešlou verzi a ta mě moc nevzala.. takže asi daruju nějakému kamarádovy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Já to neřeším, co se nehodí tak počká na další příležitost. :D ..jediné, s čím nevím co mám dělat je GH na xko, ktere sem bohužel dostal.. vlastním již předešlou verzi a ta mě moc nevzala.. takže asi daruju nějakému kamarádovy :) Klidně ji můžeš darovat mě , poštovné si zaplatím xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.