bizzi83 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 zdarec, nevim jak vám, ale mě po Ježurově řádění vyvstala otázka: co s nechtěnými dárky??? prostě nevim, co budu dělat s flaškou CINZANA v termokabátku...nejspíš ho někomu daruju :? a jak jste na tom Vy? Citovat
T-o-mmy Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 Tak já to mám celkem vpoho :) akorát nechápu ten nadpis Vánočkový problém :d já myslel že ti nejde upéct vánočka xD Citovat
JerRry Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 Já to neřeším, co se nehodí tak počká na další příležitost. :D ..jediné, s čím nevím co mám dělat je GH na xko, ktere sem bohužel dostal.. vlastním již předešlou verzi a ta mě moc nevzala.. takže asi daruju nějakému kamarádovy :) Citovat
ozzy625 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 Já to neřeším, co se nehodí tak počká na další příležitost. :D ..jediné, s čím nevím co mám dělat je GH na xko, ktere sem bohužel dostal.. vlastním již předešlou verzi a ta mě moc nevzala.. takže asi daruju nějakému kamarádovy :) Klidně ji můžeš darovat mě , poštovné si zaplatím xD Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.