crab2man Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Dobry den, mel jsem HDD 20GB original. Predtim nez jsem ho prodal, tak jsem ho v xboxu naformatoval (chtelo to serial no. xboxu atd.). Tak aby byl disk cisty. Novy majitel ho vlozil do xboxu a ten mu nic nenasel. Nevite kde muze byt problem? diky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 hm divny mas moznost zkusit hdd znovu u sebe ? popripade novy majitel zkusit jiny hdd ? jestli nema nejak doprdenej HDD konektor =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crab2man Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Prave ze jsem mu ho poslal postou a je to hodne daleko... ted to vypada jako ze jsem mu prodal smejda )o: Nemohlo se to nejak zablokovat na moje Xko, kdyz jsem pri tom formatovani zadaval to seriove cislo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Nemohlo se to nejak zablokovat na moje Xko, kdyz jsem pri tom formatovani zadaval to seriove cislo? Tak logicky skor ano, ked to chcelo SN konzoly :D Bez toho zadania by to neformatovalo? (neformatoval som). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 crab2man Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Tak logicky skor ano, ked to chcelo SN konzoly :D Bez toho zadania by to neformatovalo? (neformatoval som). Ahoj, ano, bez SN to na XKU nenaformatujes. Ale nebylo to tim, uz je to vyreseno. Dnes me dal novy majitel vedet, ze to rozjel. (Pravdepodobne byla zaseknuta hlava HDD. Podarilo se mu pripojit vyssi napeti a rozchodit to. Takze vsechna cest za sikovnost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PC-maniak Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 no tak to je koumak =) sem rad ze se povedlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
crab2man
Dobry den,
mel jsem HDD 20GB original. Predtim nez jsem ho prodal, tak jsem ho v xboxu naformatoval (chtelo to serial no. xboxu atd.).
Tak aby byl disk cisty. Novy majitel ho vlozil do xboxu a ten mu nic nenasel. Nevite kde muze byt problem?
diky,
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.