zlatokop.zas Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Zdarec all tk je op vánocích a bracha dostal xko ...chyba je v tom ze uz mame oba BAN a jedu pres Leaf mno ale chceme spolu neco zaparit ze....ale dalsi hacek je v tom ze mame 1 router kde je je napojene Wifi,muj komp,jeho komp a muj xbox ...a zadne dalsi misto tk jsem zkousel pres wifi adapter (leaf) a nerojelo se...je problem s wifi?..a kdbych pozedji koupil kabel a do routru napojil muj komp ,brachy komp a nse xka myslíte že to potokm pujde,nebo musí mít každé xko svuj router..? a nebo jsem uplnej kkt a staci propojit xboxw..prosim poradte bycl bych moc vdecny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 To propojte spolu kablem ne ? Primo ty xka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 To propojte spolu kablem ne ? Primo ty xka. Taky jsem and tím přemýšlel ale nevadí že máme oba BAN ?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Od toho tam prece je ten system link :D Oficialne to na to slouzi, BAN nevadi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Od toho tam prece je ten system link :D Oficialne to na to slouzi, BAN nevadi. Tim pádem díky moc a lock :D a sorry posílám něaký credits... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.