zlatokop.zas Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 Zdarec all tk je op vánocích a bracha dostal xko ...chyba je v tom ze uz mame oba BAN a jedu pres Leaf mno ale chceme spolu neco zaparit ze....ale dalsi hacek je v tom ze mame 1 router kde je je napojene Wifi,muj komp,jeho komp a muj xbox ...a zadne dalsi misto tk jsem zkousel pres wifi adapter (leaf) a nerojelo se...je problem s wifi?..a kdbych pozedji koupil kabel a do routru napojil muj komp ,brachy komp a nse xka myslíte že to potokm pujde,nebo musí mít každé xko svuj router..? a nebo jsem uplnej kkt a staci propojit xboxw..prosim poradte bycl bych moc vdecny.. Citovat
ozzy625 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 To propojte spolu kablem ne ? Primo ty xka. Citovat
zlatokop.zas Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 To propojte spolu kablem ne ? Primo ty xka. Taky jsem and tím přemýšlel ale nevadí že máme oba BAN ?:bash: Citovat
ozzy625 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 Od toho tam prece je ten system link :D Oficialne to na to slouzi, BAN nevadi. Citovat
zlatokop.zas Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 Od toho tam prece je ten system link :D Oficialne to na to slouzi, BAN nevadi. Tim pádem díky moc a lock :D a sorry posílám něaký credits... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.