Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

monitor

Rychlahuba

Otázka

Ahoj vsichni,nejdriv chci poprat pekne Vanoce :) no a ted muj problem mam LCD monitor Samsung SM 933HD (je to monitor s televizi) a mam mensi problem pri prehravani videa,filmu mi pri cerny,obcas i bili barve dela takovy kosticky,kdyz hraju hry tak je vse ok ale pri filmech to stoji za prd ale ostatni barvy jsou v pohode,pouzivam HDMI kabel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Kostičky tím mysliš třeba jak to kostičkuje když je u digitální TV slabej signál? Tohle jsem už viděl a myslim, že to vyřešili novější ovladače grafiky, ale může to bejt spousta jinejch věcí.

Omlouvam se ze pisu az ted ale nedostal jsem se k netu,no na pehravani pouzivam BS player a kodeky mam FFDSHOW a Windows Essentials Codec Pacp 1.0,mam pc kratce takze nic jineho tam nemam a ovladace na grafiku mam z CD co bylo u grafiky ,kdyztak mam Ati raedon HD 4730 tak mi reknete jaky ovladace.Dik

Odkaz ke komentáři

• 0
Odkaz ke komentáři

• 0

Taky záleží jak od toho jsi daleko. Když jsi od toho monitoru dál tak se to pak ztrácí až to prostě neuvidíš. čím blíž jsi u toho, tím víc jdou vidět pixely. Neuškodí také si pohrát s nastavením monitoru či přepínat režim toho monitoru. Myslím že by to mělo podporovat a možná se to zlepší.

Odkaz ke komentáři

• 0

Vysvětli podrobněji co přesně myslíš tím že to kostičkuje já sem to možná pochopil špatně. Video ti kostičkuje tak jako že má nížší kvalitu a proto vidíš kostičky nebo ti to zakostičkuje občas při videu jako hodně že se objeví trhaný kostky něco jako když máš slabej signál u digitální TV? Kdyby to byla ta kvalita videa tak si zkus stáhnout nějakej film v HD tam ty kostičky určitě nebudou a když jo tak je to v něčem jiným. Jinak je normální že při nějakých scénách vidíš trochu kostičkování když máš na lepším monitoru DVDrip o velikosti 700MB (neni to u každýho záleží jak kvalitní je ten rip) já taky poznam horší kvalitu videa u 700MB ripu proto stahuju minimálně 1,4GB filmy.

Odkaz ke komentáři

• 0

Asi to bude tou kvalitou,koukal jsem se u kamose na CRT a taky to tam mel ale zas na moji stary bedne to kosticky nema tak nevim no...zkusim ten film v HD ale chvili potrva nez neco stahnu protoze mam na prd net pak dam vedet.

Zkousel jsem se na to koukat z vetsi vzdalenosti a je pravda ze to je lepsi,ale mam jen 19" takze je zas malej obraz :(

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak pokud ten film není ve vysokém rozlyšení ale třeba jen 640x400 prostě plácnu tak to v tom případě mít kostičky budeš. Když takovýhle film pustíš na CRT televizi tak to vidíš úplně normálně kvalitně protože CRT mají maximální rozlyšení myslím 720xneco. Pro ty FULL HD monitory atd. je lepší mít stažený normální DVD, ne žádný DVDRip!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu