Jizzy Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2011 Nej hry pro PSP: GTA VCS, God of War : Ghost of Sparta, Metal Gear Solid : Peace Walker - best game ever :D Citovat
forWhat? Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2011 jj GoW a MGS:peace walker Best .. doporucuju A samozrejme monster hunter, lepsi hra na psp neni :P Citovat
AssasinDaca Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2011 souhlasím God of War : Ghost of sparta jedna z nejlepších her na psp , o Metal Gear Solid sem přemýšlel... zatím sem ještě nestahoval ... uvidím Citovat
forWhat? Odesláno Červen 28, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 28, 2011 souhlasím God of War : Ghost of sparta jedna z nejlepších her na psp , o Metal Gear Solid sem přemýšlel... zatím sem ještě nestahoval ... uvidím Neni nad cim premyslet je to jedna z nej her :) ver mi teda pokud te tenhle styl bavi. Ja hral i na Ps 1 MGS 1 a MGS 2 a je to fakt jedna z nej her na psp. Stahuj stahuj :P Citovat
Jizzy Odesláno Červen 30, 2011 Nahlásit Odesláno Červen 30, 2011 MG Serie je moje nejoblibenější hra, mam dohrané všechny díly a už čekám jen na Rising, který má vyjít v roce 2012 až :/ a ještě čekám na HD kolekci MGS2,3,PW pro PS3 :) Citovat
ok1 Odesláno Srpen 6, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 6, 2011 Tekken Dark Resurrection World Rally Champinship Virtua Tennis 3 Tony Hawk Project 8 MLB 11 Patapon FIFA street 2 8) Citovat
Betyn Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2011 Budou se delat hry na PSP,kdyz je ted PSN? Citovat
FxR Odesláno Srpen 7, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2011 PSV s ichtěl číct - Ne nebudou,až na pár japonskejch jako FF Type-0 Citovat
Betyn Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2011 Bude tady jeste nekdy rubrika stahovani jak se tam stahovali hry do PSP filmy serialy atd...Diky-dlouho jsem tady nebyl takze nevim ale prej se to cistilo od viru. Citovat
FxR Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Odesláno Srpen 9, 2011 Nějaká udržba,já jsem za to že už t unebude,ale zajímaví je,že v PS2 sekci DL Sekce zůstala Citovat
*Madridista* Odesláno Září 29, 2011 Nahlásit Odesláno Září 29, 2011 Pry je na foru Warez uz zakazann :P Citovat
pitris97 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 7, 2011 Neprojel sem všechny ale mam je na sve karte kdyby byla nuda Action: Grand Theft Auto: Vice City Stories Chili Con Carnage Ace Combat X2 Joint Assault Star Wars-Battlefront Renegade Squadron Star Wars-Elite Squadron Dracula : Undead Awakening (Minis) Hysteria Project Pursuit Force : Extreme Justice Sport: Pes 2012 SSX on tour Tony Hawk : Underground 2 Remix NHL 2007 Arkady: Spyro 1,2,3 (PSx2PSP) Moje top hra :) Pilot Acadamy Lego Star Wars 2,3 Fat Princes : Fistful of Cake Ace Combat: Joint Assault Worms : Open Warfare 2 Worms : Battle Islands Yeti Sports (Minis) Arcade Air Hockey a Bowling (Minis) Arcade Darts Ratchet and Clank Logic: Babel The king of the Blocks (Minis) Artic Adventures : Polars Puzzles (Minis) Jelly Cars 2 (Minis) Hysteria Project (Minis) Angry Birds (Minis) Bubble Trubble (Minis) Zuma (Minis) Bojovky: Tekken: Dark Ressurection Tekken 6 Tekken 3 (PSx2PSP) FPS: Resistance Retribution Call of Duty: Roads to Victory Puzzle, Logic: Buzz Quiz Hudebni: Drums Challenge (Minis) Racing: Gran Turismo Flatout head on NFS : Carbon own the city NFS : Most Wanted Motor Storm : Artic Edge Test Drive Unlimited RPG: Dungeon Siege : Throne Of Agony Gladiator Begins ( Opravdu doporucuju nej Gladiatorska bovojka na PSP, vylepsujete si staty,kupujete brnka,zbrane rozlicne souteze v areně) Monster Hunter Freedom Unite Homebrew: CSPSP Lamecraft Powder toy Kurok Ragdoll Cannon OpenTTD PSP Pak jeste hrozne moc minis her, nechce se mi to vsechno psat :P No a nato ze mam psp od 1 zari tak uz toho mam celkem hodne projety :D Citovat
Lapcis Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2011 Zdravím, Nemám toho moc nahrané ještě, ale víte o podobné hře jako je Legend of Heroes:Trails in the sky? Hra mne dost bavila a na psp se asi nenajde moc her, které mají životnost 50 hodin :)\ Předem díky. Citovat
Návštěvník Odesláno Listopad 23, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 23, 2011 Z akčních určitě GTA Liberty City Stories, GTA Vice City Stories, GTA Chinatown Wars & Resistance: Retribution. Citovat
dejff Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2011 Zkoušel tu někdo gran turismo.iso multiplayer ? Jestli to vůbec de. A kdyby ano, zda by se nenašlo pár závodníků :psp: Citovat
danfri Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2011 Určitě FIFA 09-12 a třeba Resistance retribution , já bych řekl že i EyePet nebo Invizimals s kamerkou:party: Citovat
FxR Odesláno Listopad 29, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 29, 2011 Zkoušel tu někdo gran turismo.iso multiplayer ? Jestli to vůbec de. A kdyby ano, zda by se nenašlo pár závodníků :psp: GT PSP jde hrát jen Ad-Hoc = Jen s kámoši co jsou v tvé blízkosti. Citovat
dejff Odesláno Listopad 30, 2011 Nahlásit Odesláno Listopad 30, 2011 dobře a tak jaké máte odzkoušené závodní co jsou online bez ad hoc. Citovat
danfri Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2011 Já jen MOTORSTORM-ARCTIC EDGE :bash: Citovat
dejff Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2011 aha, díky a co fifa ? mám koupenou už dřív 09 a tam došlo ke zrušení multiplayeru. takže jestli jde fifa 11 normálně přes wifi. Citovat
Lasicek Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2011 Momentálně funguje multiplayer (Infrastructure) jenom ve fifě 10 Citovat
danfri Odesláno Prosinec 1, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 1, 2011 Jo mě jde taky jen na 10 a na 11 nejde :ziped: Citovat
dejff Odesláno Prosinec 2, 2011 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2011 chtěl jsem se zeptat, jestli nějaký díl tekkena jde na psp online např. tekken 6 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.