tedysek Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Cao dnes jsem dostal novej monitor ale má jen analogoví a digitalní konektor tak se chci zeptat jestli by šel k němu nějak připojit Xbox 360. Děkuji :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Jasně, použij tenhle kabel: http://www.notesy.cz/images/hlidac/ALL_Xbox360VGAHDAVCable_PS_RGB_S.jpg. Nebo kup HDMI a redukci HDMI -> DVI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Cao dnes jsem dostal novej monitor ale má jen analogoví a digitalní konektor tak se chci zeptat jestli by šel k němu nějak připojit Xbox 360. Děkuji :? Nemal si k X360 manual a takisto k monitoru? OMG...to su otazky, ci ide k nemu nejak pripojit konzolu :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
Cao dnes jsem dostal novej monitor ale má jen analogoví a digitalní konektor tak se chci zeptat jestli by šel k němu nějak připojit Xbox 360. Děkuji :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.