Typan Cz Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 čus, stal sem se čerstvym majitelem týhle klávesnice a zajímalo by mě, jak se tam dá nastavit, že se mi na tom malym display bude zobrazovat kolik mam v nejakej hre zivotu atp. za help dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 myslim že to musí podporovat přímo hra (a vim jen o jedný - Prey - jinou jsem makat neviděl) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 jeste nekdo ma nejakou radu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Určitě bude něco v návodu :) btw: tyvoe to je drahy jak prase. Zháním nějakou klavesnici. Pak řekni jak se ti zdá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 1) v navodu je jen jak to zapojit 2) je skvela, ma tri pulky funkci, pise se na ni ale skvele :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Mám teda myš G5 a bylo k tomu to ovládací centru na Logitech. Pokud tam máš někde tu klávesnici nainstalovanou, tak tam. Protože v tom sem si přenastavil myš jak mi vyhovuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Musí to podporovat ta hra. Mám G15 a v některejch hrách ukazuje kolik máš HP, armoru, nábojů atd.. Název už ti ale neřeknu protože už na PC moc nepařim...Musíš zkoušet, ale myslim si že F.E.A.R. 2 mi to bralo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Tabulka s podporovanými hrami http://en.wikipedia.org/wiki/Logitech_G19 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Je to vubec k necemu? Kdyz klavesnici mas pod monitorem a pri pohledu na ni pri hre ztracis vsechen prehled? To je takovej problem se kouknout do rohu na obrazovce? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Musí to podporovat ta hra. Mám G15 a v některejch hrách ukazuje kolik máš HP, armoru, nábojů atd.. Název už ti ale neřeknu protože už na PC moc nepařim...Musíš zkoušet, ale myslim si že F.E.A.R. 2 mi to bralo ;) to je dobry ze mi to veme klavesnice, ale kdyz to na tej svej polechovce nerozjedu tak je to k nicemu no :D Tabulka s podporovanými hrami http://en.wikipedia.org/wiki/Logitech_G19 dik, posilam thx Je to vubec k necemu? Kdyz klavesnici mas pod monitorem a pri pohledu na ni pri hre ztracis vsechen prehled? To je takovej problem se kouknout do rohu na obrazovce? :D je to takova machrovina no :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 drivery od klavesnice si zkousel ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 no jasne ale bez driveru to ani nemuzu zapojit, spis by me zajimalo, jestli neni nejakej program na ETcko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.