Tommzs Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Ahoj, koupil jsem si Logitech X-530 5.1 repro, ale jak jsem zjistil, tak nejdou do notesu, kterej ma jen 2 jacky (jeden pro mikrofon)... Všude se píše abych si koupil extetrní grafiku, ale nelze to vyřešit redukcí do HDMI portu notebooku? Kde se dá taková redukce koupit? Díky Popř. mi poraďte jakou zvukovku.. je to na 3x 3,5mm jacky a většina externích má 2 jacky.. a nebo třeba 2 cinche Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Tommzs
Ahoj,
koupil jsem si Logitech X-530 5.1 repro, ale jak jsem zjistil, tak nejdou do notesu, kterej ma jen 2 jacky (jeden pro mikrofon)...
Všude se píše abych si koupil extetrní grafiku, ale nelze to vyřešit redukcí do HDMI portu notebooku? Kde se dá taková redukce koupit?
Díky
Popř. mi poraďte jakou zvukovku.. je to na 3x 3,5mm jacky a většina externích má 2 jacky.. a nebo třeba 2 cinche
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.