Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Prvotní nastavení a pár otázek

Soap

Otázka

Tak už mám doma PS3 Slim, ale musím se ještě na něco zeptat.

Dokoupili jsme druhý originál Dualshock, ale nebyl k němu kabel. Můžu použít jakýkoliv USB<>MiniUSB kabel i bez toho válečku na začatku??

Mám připojený internet skrz kabel vedoucí do (nejnovějšího) modemu Zyxel k ADSL od O2 dal jsem vše nastavit automaticky, proxy jsem nevěděl co to vůbec je tak jsem dal "ne" a tu druhou zkratku taky "ne" a internet nefunguje, ale modem reaguje u daného portu svítila kontrolka. Kde jsem udělal chybu? EDIT: a u toho DHCP jsem dal taky "ne".

Dále bych se zeptal na některé nastavení.

V Game setting mám vše off, měl bych něco zapnout?

Mám LCD monitor 22" (1680x1050, 60Hz) automaticky mi to hodilo 1080i a dále pak "no", "limited" a "no". Mám něco přenastavit? (monitor pořád nadává že to není ideální nastavení)

Předem díky za odpověd.

Edit: Teď jsem zkoušel Wifi také podle zdejšího návodu a taky nic. Pak jsem ještě zkoušel dat ručně IP u toho kabelového, ale když se podívám do nastavení modemu tak tam mám obě dvě DNS 0.0.0.0 a to mi PS3 neveme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 odpověď na tuto otázku

Recommended Posts

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu