Kuba2H Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Rozhoduji se ze si koupim ich xbox nejspis z inzeratu a vaham jeste nad nintendem wii tak mam par otazek : 1.na co si dat pozor u pouziteho xboxu ? 2. poruchovost , Flacon ? nebo Jasper ? je v tom nejakej zasadni rozdil ? jak je rozeznam ? 3.jak poznam ze ma xbox ban ? 4.xbox pripojim k internetu pomic kablu nebo i wifi ? 5.online hrani je lepsi hrat jen s original hrama , nebo je moznost ze ho mam flashly a muzu hrat bezstarostne online ? 6.kdyz koupim verzi arcade ta 256mb pamet co je kni mi na ukladani her bude stacit ? diky za odpovede , kdyz mate nejaky xbox na prodej kontaktujete mne Morava max zap.slovensko.ICQ-598180259 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 YaKuZa1468623731 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 1. JEstli ma ban 2. pripojis se na live a napise ti to your console baned 3. ja to mam pomoci kablu ale muzes aji prez wifi myslim ale musis si neco dokoupit 4. muzes hrat aji z vypalenimy hrama ale dostanes ban lepsi je mit origo 5. to nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Rozhoduji se ze si koupim ich xbox nejspis z inzeratu a vaham jeste nad nintendem wii tak mam par otazek : 1.na co si dat pozor u pouziteho xboxu ? 2.jak poznam ze ma xbox ban ? 3.xbox pripojim k internetu pomic kablu nebo i wifi ? 4.online hrani je lepsi hrat jen s original hrama , nebo je moznost ze ho mam flashly a muzu hrat bezstarostne online ? 5.kdyz koupim verzi arcade ta 256mb pamet co je kni mi na ukladani her bude stacit ? diky za odpovede , kdyz mate nejaky xbox na prodej kontaktujete mne Morava max zap.slovensko.ICQ-598180259 1. aby nebyla otevrena plomba pokud je jeste v zaruce, o tom se tady na foru doctes... tim se automaticky rusi zaruka pokud je porusena stejne tak s banem 2.nepripojis se s nim na net, popripadne na xbox.com pod registraci tve konzoly an opravu vyjede ze mas ban a taky smulu 3. i wifi ale musis si koupit dodatecny prijimac na ni ted cca 700,- i min, wii zase nepripojis bez koupe dodatecne krabky kabelem 4.s originalama - jistota, avsak drive kdyz byvaly jeste zlate casu xboxu hralo se s palenejma a v pripade aktualniho fw, zkontrolovani abgx a nehrani pred vydanim se bany nedostavaly s nastupem NXE a wawe4 je v tom zmatek ale mam nekolik kamosu s flashem co pari palenky JEN offline a i nove wawe4 a online orginalky (u nich jen cody) a ban nedostaly vetsina co ho pod nejakou zaminkou dostala treba hrala palenky jeste driv kdyz si myslely ze to je bezpecne ale uz treba nebylo aniz bychom o tom vedeli... kdyz budes jen offline asi se nemusis tolik bat 5. 256mb ti urcite bude stacit casem dokoupis v nejhorsim dalsi pametovku za par stovek a nejlepsi by bylo kdyby byla tato pamet integrovana tedy zabudovana v xboxu, je to pak verze JASPER tedy zaruka vetsi zivotnosti a optimalnejsi funkcnosti tveho xboxu, jsou pak uz prakticky stejne poruchove jako ostatni konzole jeste z vlastni zkusenosti pac mam wii i xbox, wii te zklame prodas ho a koupis xbox krome sports discu v zakladnim baleni jsou vsechny wii naprosto nepouzitelny EDIT: tvuj dodatecny bod 2. : falcon vsechny starsi xboxy poruchove, a nespolehlive, vetsinou vic huci... jasper vsechny nove xboxy maji zabudovanou pametovku 256 mb nebo 512MB a maji ji v soe ve strevech tedy ji nemuzes vytahnout a kdyz uvidis xbox nic z nej nevycniva a ma v sobe pamet tak je to jasper, co se tyce xboxu ktere jsou jasper ale maji jen HDD tak s tim nemam zkusenosti a ani nevim zda existuji... ale nejlepe koupit cely novy se 2rocni zarukou a 3rocni na E74 a RROD byt si vsim jisty jelikoz u xboxu je spoustu metod jak to chvilkove opravit a zatajit poruchy kupujicimu....nad wii ani nepremyslej, na nej je mozna nejlepsi vcucavani disku s modrym svetylkem jinak nic EDIT2: savy z her zaberou ruzne ale ja za svoje dva roky hrani mam v savech cca 300mb a to z pucenych blbostnich her bych to klidne mohl smaznout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuba2H Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 xbox dam flashnut to se meni ta mechanika ne ? offline hram zalohy , a jen original hry co si koupim hram online dostanu i tak ban ? ze tam mam tu jinou mechaniku ? diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 xbox dam flashnut to se meni ta mechanika ne ? offline hram zalohy , a jen original hry co si koupim hram online dostanu i tak ban ? ze tam mam tu jinou mechaniku ? diky za odpovedi nidko nevi a uz brzo nejspis vyjde novy fw co v tom udela jasno a vice zabazpeci uzivatele.... podle me neni mozne aby microsoft nadalku poznal ze mas zmeneny fw v mechanice jelikoz je to prave o tom ze je porad uplůne stejny a u palenek pracuje jinak jen se snazi vypadat jako ze pracuje spravne ti co rozsirujou kecy o tom ze je fw detekovatelny udelaly nejakou chybu nebo maji nejaky stary fw ktery mozna detekovatelny muze byt.... jak rikam kamosi hrajou offline vsechny palenky a online jen originaly a porad nemaj ban Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuba2H Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 ok ok .diky moc za odpovede , kdyz uz to pisu jeste sem si nasel inzerat kusek ode mne xbox 360 arcade + 2 origina hry za 4000kc to se mi zda trochu dost ? kolik bys ty za to asi dal nebo je to primerena cena ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hustokozlik Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 ok ok .diky moc za odpovede , kdyz uz to pisu jeste sem si nasel inzerat kusek ode mne xbox 360 arcade + 2 origina hry za 4000kc to se mi zda trochu dost ? kolik bys ty za to asi dal nebo je to primerena cena ? to je hodne na pouzity xbox... jestepodle toho ajk je stary atd... http://hrejte.cz/index.php?akc=1&kat=80 tadyto je dobry obchod vcelku levny spolehlivy za 4750,- mas s plnou zarukou jasper 512MB a ty xboxy co maj u sbee + uz jsou flashle ale lepsi je asi koupit normalni a pak si to za 500,- nechat flashnout tady je spoustu dobrych flasheru jako Kanalizator nebo Trxl a navic za chvili bude nejspis vychazet ten novy fw takze by se nevyplatilo ted si kooupit u hrejte.cz 1.6fw a pak si hned updatovat fw za dalsich 500,- navic updaty fw u flasheru se pak delaji za 300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kuba2H Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 co sem nasel ten inzerat on ze to nekde vyhral ci co na fotkach to vypada jak nove ma ktomu vsechno tak se knemu pujdu na to podivat ale net na to neskousel tak jak to pripojim k netu ? normalne kabl co davas do pc sitovy ten zapojim do xboxu tak to funguje ? a uz by to mnelo ficat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kuba2H
Rozhoduji se ze si koupim ich xbox nejspis z inzeratu a vaham jeste nad nintendem wii tak mam par otazek :
1.na co si dat pozor u pouziteho xboxu ?
2. poruchovost , Flacon ? nebo Jasper ? je v tom nejakej zasadni rozdil ? jak je rozeznam ?
3.jak poznam ze ma xbox ban ?
4.xbox pripojim k internetu pomic kablu nebo i wifi ?
5.online hrani je lepsi hrat jen s original hrama , nebo je moznost ze ho mam flashly a muzu hrat bezstarostne online ?
6.kdyz koupim verzi arcade ta 256mb pamet co je kni mi na ukladani her bude stacit ?
diky za odpovede , kdyz mate nejaky xbox na prodej kontaktujete mne Morava max zap.slovensko.ICQ-598180259
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.