Bramburek Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Zdravicko mam problem stahl jsem si pres torrent Tekkena vypalil jsem ho a kdyz strcim do xka tak tam mam play dvd kdyz dam tak se mi objevi logo xka jako obrazek a nejde nic? nevite v cem je problem je to spatnej download nebo potrebuju activate ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heterius Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Videl jsem ze nedko tu mel stejne problem ale uz si nepamatuju cim to bylo tak zkus hledat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Podíval bych se na region a na verzi dashe a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Potřebuješ patch nebo activate iso,podle toho jaký máš flash. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr80 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 mam flash 1.61 a jede mi to bez problemu.verze NGD_TeKKen_6_anonimo_GDL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 jak poznam verzi dashboardu ja mam COD 6 ta mi nejede protoze mi to napise cant read media ale ty dalsi wave 4 hry dou treba assassins creed 2,mx vs atv reflex,gta episodes from liberty city chci se zeptat esi to je tou hrou a mam stahnout novou nebo to je dashboardem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 jak poznam verzi dashboardu ja mam COD 6 ta mi nejede protoze mi to napise cant read media ale ty dalsi wave 4 hry dou treba assassins creed 2,mx vs atv reflex,gta episodes from liberty city chci se zeptat esi to je tou hrou a mam stahnout novou nebo to je dashboardem? To bude tim, že ty další hry si stahl již patchnuté na wawe 3, nebo si nevypálil soubor dvd či máš blbý wawe na tvuj flash... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 mam nejnovejsi flash 1.61 ty hry nejsou patchnute aj kdyby byly tak to musi jit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 tu hru mam od kamose on to daval aj jinym on ma mechaniku lite on a de mu to a my co nam to pucoval a aj ostatnim tak mame benq a nejde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobar Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Vypal si Aktivacni DVD :) a jeto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtommyx2 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 vis to jiste? na 1.61 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Pokud máš 1.61, tak patchovat, nebo používat Activate nemusíš. "Can´t read media" spíš značí chybu jinou. IMO chyba v pálení, špatné DVD, nebo špatná image. Takže zkus hru vypálit ještě jednou, přesně podle návoduů, kterých je tu dost, předtím si ji zkontroluj v Abgx. Pokud ani pak nepůjde, zkus si stáhnou jinou verzi hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr80 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 jak poznam verzi dashboardu ja mam COD 6 ta mi nejede protoze mi to napise cant read media ale ty dalsi wave 4 hry dou treba assassins creed 2,mx vs atv reflex,gta episodes from liberty city chci se zeptat esi to je tou hrou a mam stahnout novou nebo to je dashboardem? tohle mi psalo u NFS shift,mel sem to vypaleny na nejakym noname DVD,vypalil sem to znova na VERBATIM a jelo to poho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ler0 Odesláno Leden 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2010 Zdravím všechny hráče této hry. Hru mám od včera doma a chtěl jsem si zahrát přes net. Bohužel mě pokaždé vyskočila hláška, že to nejde. Přesné znění hlášky dopíši později. Hra je orig. a internet mě jede...Prosím o rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daneva Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Prosím o radu, jak nastavit hru na dva ovladače (multiplayer). V menu to nemohu nikde najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Únor 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2010 Musíš vytvořit druhej učet , na druhy muvladači das to velky zeleny X a das sign up , pak zapnes hru vyberes versus a jedes :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.