Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tekken 6

Bramburek

Recommended Posts

jak poznam verzi dashboardu ja mam COD 6 ta mi nejede protoze mi to napise cant read media ale ty dalsi wave 4 hry dou treba assassins creed 2,mx vs atv reflex,gta episodes from liberty city chci se zeptat esi to je tou hrou a mam stahnout novou nebo to je dashboardem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jak poznam verzi dashboardu ja mam COD 6 ta mi nejede protoze mi to napise cant read media ale ty dalsi wave 4 hry dou treba assassins creed 2,mx vs atv reflex,gta episodes from liberty city chci se zeptat esi to je tou hrou a mam stahnout novou nebo to je dashboardem?

To bude tim, že ty další hry si stahl již patchnuté na wawe 3, nebo si nevypálil soubor dvd či máš blbý wawe na tvuj flash...

Odkaz ke komentáři

Pokud máš 1.61, tak patchovat, nebo používat Activate nemusíš.

"Can´t read media" spíš značí chybu jinou. IMO chyba v pálení, špatné DVD, nebo špatná image. Takže zkus hru vypálit ještě jednou, přesně podle návoduů, kterých je tu dost, předtím si ji zkontroluj v Abgx. Pokud ani pak nepůjde, zkus si stáhnou jinou verzi hry.

Odkaz ke komentáři

tohle mi psalo u NFS shift,mel sem to vypaleny na nejakym noname DVD,vypalil sem to znova na VERBATIM a jelo to poho.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 5 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu