pepé1468624314 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Ahoj mám notebook ASUS proDJ5 a mam tam Windows 7 home premium,nemám internet. Chtel by se zeptat jestli nekdo nepoznáte na ztazení nejaké jednoduché hry nebo proste hry na windows 7??? nic mi tam nejde neco s Visti ano ale seká to jak blázen a z widows XP mi nejde us vubec nic. staci nejake ti jednoduché hry protoze zlozitejsi ani necakam. DIki za prispevky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonic Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 na win 7 jdou vsechny hry jako na Win XP nebo Win Vista :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 cece ja tedka smazim na win 7 i GTA 3 ktery je z roku 2002 takze tam stahni co chces ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 mam W7 a hraju Left 4 Dead 2 upe pohoda....jde spíš o to jakej máš výkon...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 hry tam jdou normálně, ale jak zde někdo psal tak záleží jak dost máš výkoný PC, jinak tam jde téměř každá hra. Co jsem tam ale já osobně nerozjel bylo Call of Duty 2. Nevím proč. Ale hrál jsem tam i GTA 2... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 hry tam jdou normálně, ale jak zde někdo psal tak záleží jak dost máš výkoný PC, jinak tam jde téměř každá hra. Co jsem tam ale já osobně nerozjel bylo Call of Duty 2. Nevím proč. Ale hrál jsem tam i GTA 2... Call of Duty 2 hraju přez gp 1.3 verzi a uplne bez problemu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Na Widlích 7 ti jede všecko xD je to nomrální OS ;) Já na svým ntb, hraju všecko jako na Vistě a ještě líp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudlik8 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Na Widlích 7 ti jede všecko xD je to nomrální OS ;)Já na svým ntb, hraju všecko jako na Vistě a ještě líp :D No..ja jsem tak zkousel dat treba toca race driver..a napsalo mi to,ze chybi D3DX9_26.DLL . Nevite kde je problem??Mam w7..ntb mam dva dny starej..4Gb RAM a .2,2 GHz procesor...je to tim??:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 No..ja jsem tak zkousel dat treba toca race driver..a napsalo mi to,ze chybi D3DX9_26.DLL . Nevite kde je problem??Mam w7..ntb mam dva dny starej..4Gb RAM a .2,2 GHz procesor...je to tim??:cry: tak zadej do googlu nazev te knihovny, stahni a hod do slozky se hrou.. neni to nic extra těžkého :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudlik8 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 tak zadej do googlu nazev te knihovny, stahni a hod do slozky se hrou.. neni to nic extra těžkého :-D hele tak jsem to udelal...stahl ho a vlozil do ty slozky..ale nejde to..:cry:pise to ze system windows vyzaduje digitalne podepsany ovladac..co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 a co máš za grafiku ?? já mám taky Windows 7 na svym HP probook 4510s a všechny hry mi jedou.Krom photoshopu mi valí uplně vše,a ten photoshop je nějaká ripovaná verze. Ale podle toho co píšeš,tak bych řek že to je tim,že nemáš Direct X ! Stáhni ho třeba tady : http://www.edownload.cz/sw/directx-9-0c-10/ a uvidíš jestli ti to pomůže...nic jinýho mě nenapadá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepé1468624314 Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Hele mám tam Directx 11 -tenhle direct x bi mnel byt u kazde legalny widows 7 a ja mam legalni takze v tem to asi nebude :ziped: mám: Procesor: 4,9 Pamäť(RAM):4,9 Grafika:3,1 Grafika pre hranie hier:3,3 Primárny pevný disk:5,7 -tohle mám napsaný ve windows 7 v: "Informácie o výkone a nástroje" Nejde mi spustit ani Stronghold 2 deluxe:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.