shOOlcik Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Dobrý den , dnes jsem koupil Konzole Slim PLAYSTATION 3 - 250GB + FIFA 10 a vše jsem měl s monitorem 22'' a Prd požitek a stejně potřebuju Telku ! Poradte mi prosim jakou si vybrat televizi ,jestli Lcd ci plasmu a tak! Ja osobne bych si vzal 1OOHz, full Hd 107 cz LCD co vy nato ? pojede PS3 na teto televizi pekne ?Popripadne poradte !!diky moc M. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63958 LG 42LH4000 - LCD TV 42 Co vy nato ? Díky za odpovedi ,velice mi pomuzete !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bitskull Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Tady je recenze (anglicky). Dulezitejsi nez FullHD je obrazovy procesor a tahle ho ma (XDEngine), takze by mohla byt ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Hlavně neber LG a nejlépe neber plasmu. Nejlíp uděláš, když vemeš LCD Samsung/Sony/Panasonic, rozměry jaké ti vyhovují a pokud chceš ten opravdový "prožitek", tak vem televizi s Full HD(1080p) s HDMI.. Pak už se dívej jen na cenu..;) Úplně postačuje tahle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59426 EDIT: Já osobně mám LCD Samsung 40'' Full HD a přes kabel HDMI je obraz takový, že až to poprvé zapneš, spadne ti čelist :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zeus Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Osobně mám doma LG LCD 42 palců FullHD. PS3 mám připojený přes HDMI a jsem s tím spokojenej na 100%, obraz je ostrý, barvy super, TV má malou odezvu, takže i při akčních scénách se nic netrhá nebo něco podobného. Určitě jsou lepší tv, ale poměr cena výkon byl jasný a po přečtení pár recenzí bylo rozhodnuto. Určitě bych netvrdil LG nebrat to mi přijde amatérské házet všechny LG tv do jednoho pytle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shOOlcik Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Hlavně neber LG a nejlépe neber plasmu.Nejlíp uděláš, když vemeš LCD Samsung/Sony/Panasonic, rozměry jaké ti vyhovují a pokud chceš ten opravdový "prožitek", tak vem televizi s Full HD(1080p) s HDMI.. Pak už se dívej jen na cenu..;) Úplně postačuje tahle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59426 EDIT: Já osobně mám LCD Samsung 40'' Full HD a přes kabel HDMI je obraz takový, že až to poprvé zapneš, spadne ti čelist :D Hele díky moc za rady, urco zitra po kalbe ty stránky přectu a neco vyberu ,jinak asi vemu tu LG, pokud sni mate dobre zkusenosti! jinak muzete mi jeste doporucit nejakou hrou ,,hodne dobrou,, abych si hned udelal dobry pohled na PS3 ?:) celou dobu jsme mel ted : Core i5 8gb ram 1800mhz Crosfire dual HD 4870 x2 ,2gb Rog maximus II series deska Asus 2tb disk 750 w corsair tak snad to bude neco jako na tomto .) diky za rady peknej vecer tipani :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Hele presne tuhle telku asi taky planuju koupit. Ve vedlejsim pokoji taky mam 22" LG a jsme spokojen, nevidim duvod proc bych si mel rict LG ne. Koukal jsem na ni v electroworldu a dobry :) Zajimalo by me pak pro co se rozhodnes ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Primátor3 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Presne tak, nebrat LG sou do nebe volajici kraviny, Samsung je sice na spici, to ano, ale LG je imho dobra znacka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Hlavně neber LG a nejlépe neber plasmu.Nejlíp uděláš, když vemeš LCD Samsung/Sony/Panasonic, rozměry jaké ti vyhovují a pokud chceš ten opravdový "prožitek", tak vem televizi s Full HD(1080p) s HDMI.. Muzu se zeptat proc Hlavne nebrat LG??? Kdyz uz to reknes tak je normalni ze mi reknes aspon duvod proc ne.... EDIT : http://www.everymac.com/systems/apple/consumer_electronics/ipod_faq/differences-between-ipod-touch-3g-and-ipod-touch-2g.html Tak podle tohodle i 8GB verze ma stejny HW, ale nechapu proc ma o 6 hodin mensi prehravani hudby.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Calder Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Tuto otázku řeším taky... Ani nevíš kolik hodin sem hodin sem četl recenze atd.. pokud chceš vědět moje 2 kandidáty řekni.. Za 1. běž do nějakýho shopu a zkoukni to... Osobně doporučuju třeba kouknout na www.hdtv.co.uk a tady mají "pomoc" při koupi TV http://www.hdtvtest.co.uk/selector.php pak třeba kouknou na www.tvfreak.cz forum ... a musim ti říct ,že 100Hz je dobrý leda tak na sport.. když si to tak pročteš tak většina si to vypíná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deyf1468623793 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Ja mam tuhle k pc a xku Lg je v poho nedej na nejaky reci,i kdyz ja mam rad tv od panasonic.Sice schanis velkou tv ale pisu to jen pro ty keci o LG http://www.zbozi.cz/p45114-lg-26lu5000/?q=lg%2026lu5000&sId=&r=hint&order=relevance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Tuto otázku řeším taky... Ani nevíš kolik hodin sem hodin sem četl recenze atd.. pokud chceš vědět moje 2 kandidáty řekni.. Za 1. běž do nějakýho shopu a zkoukni to... Osobně doporučuju třeba kouknout na www.hdtv.co.uk a tady mají "pomoc" při koupi TV http://www.hdtvtest.co.uk/selector.php pak třeba kouknou na www.tvfreak.cz forum ... a musim ti říct ,že 100Hz je dobrý leda tak na sport.. když si to tak pročteš tak většina si to vypíná... V electroworldu jsem byl asi uz 5x, ale na kazde televizi pousteji neco jineho. Na samsungu pousteji BR videa, na nekterych televizi a na nekterych DVDcko... fakt se to v obchode neda moc srovnavat. Potrebovalo by to BR video na vsechny televize aby se to dalo nejak srovnavat, coz obchody samozrejme nikdy neudelaji... radsi ukazou ze ta drazsi televize ma lepsi obraz... Nemuze mi rict proc NE tuhle televizi? 42LH4000? A nebo kdo by mi doporucil konkurenta, se stejnyma/trosku lepsima schopnostma ve stejne cenove kategorii (+/- 1000kc?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pechyk9 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Máme LG 42LH4900 a Xko na ni vypada nadherne.. tech 200Hz, odezva 2ms atd. Fakt peknej obraz a to pouzivam scart :) Doporučuju ji i jako TV.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Calder Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Sim3to: měl bys mít právo jim říct ,že chceš vidět něco podle sebe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Calder Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Sim3to: Byl jsem v obchodě a hodně mně zaujali plazmy od Panasonicu ta 42 v tvojí cenový relaci by byla asi tahle Panasonic Viera TX-L42S10E (mezi mého kandidáta patří TX-L37G10E ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Máme LG 42LH4900 a Xko na ni vypada nadherne.. tech 200Hz, odezva 2ms atd.Fakt peknej obraz a to pouzivam scart :) Doporučuju ji i jako TV.. xD tak to je jako mit PC za 100k a hrat na tom solitaire :D Porid si HDMI za par korun :D Jinak podle me uz je 200Hz zbytecnost a moc to pri normalnim uzivani ani nepoznas takze tomuhle moc neverim... Jediny za co bych si priplatil je LED TV, ale to uz pak zase jdeme +10k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Máme LG 42LH4900 a Xko na ni vypada nadherne.. tech 200Hz, odezva 2ms atd.Fakt peknej obraz a to pouzivam scart :) Doporučuju ji i jako TV.. Z HD konzoly do SCART ? :cheesygrin: :roll: Asi to je predposledny port (na uplnom spodku AV kompozitny)v rebricku pripajania HDTV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
shOOlcik
Dobrý den , dnes jsem koupil Konzole Slim PLAYSTATION 3 - 250GB + FIFA 10
a vše jsem měl s monitorem 22'' a Prd požitek a stejně potřebuju Telku !
Poradte mi prosim jakou si vybrat televizi ,jestli Lcd ci plasmu a tak!
Ja osobne bych si vzal 1OOHz, full Hd 107 cz LCD co vy nato ?
pojede PS3 na teto televizi pekne ?Popripadne poradte !!diky moc M.
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63958
LG 42LH4000 - LCD TV 42
Co vy nato ? Díky za odpovedi ,velice mi pomuzete !!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.