Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mikrofon


Ithatha

Otázka

Zdravím, chtěl jsem vyzkoušet skype, protože jsem chtěl vyzkoušet mikrofon, který by mněl být v mém PSP 2004 PB zabudovaný, ale když zapnu skype a přihlásím se tak mi to napíše:

an audio input device that is compatible with the psp system is necessary for voice 
calls

a když někomu zavolám tak slyším jen druhou stranu

co s tím?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
PSP 2000 nemá zabudovaný mikrofon ... má ho jen PSP 3000 :blink:

Nový model přenosné herní konzole PSP® (PlayStation®Portable) s pokrokovou LCD obrazovkou' date=' která je vylepšením velmi populární obrazovky s vysokým rozlišením původního PSP. I když PSP zdědil základní design a funkčnost po svém starším "tenčím a lehčím " sourozenci, kvalita obrazovky nového PSP je výrazně lepší. [u']Vestavěný mikrofon je novým prvkem, který odpovídá na požadavky uživatelů PSP, vyžadujících podporu her s možností hlasové komunikace bez nutnosti připojovat externí mikrofon.[/u] Nový PSP nabízí tu nejvyšší možnou úroveň kontrastu, čas odezvy a širší spektrum barev, jaké je možné dosáhnout na LCD displeji přenosného zařízení. Díky tomu je nové PSP schopné na své 4,3-palcové širokoúhlé obrazovce zobrazovat filmy a obrázky v mnohem přirozenějších a živějších barvách.

zdroj: http://www.eush.cz/cze/herni-konzole/sony/559-sony-psp-slim-plus-4gb-karta.xhtml

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu