tvity Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Čus, chtěl sem se zeptat jestli existuje nějakej program na odblokování tohoto mobilů http://www.f-mobil.cz/mobilni-telefony/mda-vario-iv-t-mobile nechce se mi za to totož platit v servisu.Děkuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissman Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 a z jake orientalni zeme ho proboha mas, ze je locknutej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 ČR.Když tam dam simku nebo i když tam simka neni tak to po mě chce nějaký heslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissman Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 tzn. ze je kradeny :) kdyz nechce PIN :bash: ale bezepecnosti kod... ano, jde to unlocknout... celkem jednoduse, pohledej google (napoveda: xda-developers)... (sim unlock bych ti zaridil, security unlock si zarid sam - nepodporuju zlodejinu srry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 no našel našel sem ho v srpnu a jelikož mam sám sráč tak sem si řek..... ano chce to bezpečnostní kod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 dyt je to HTC tou diamod / HTC touch pro... pokud ma vysuvnou quetry klavesnici... na to je milion for... si to najdi ;-) jestli je takto blokovany, tak bude nahlaseny i na policajtech. takze jakmile tam das simku tak si jasny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 dyt je to HTC tou diamod / HTC touch pro... pokud ma vysuvnou quetry klavesnici... na to je milion for... si to najdi ;-)jestli je takto blokovany, tak bude nahlaseny i na policajtech. takze jakmile tam das simku tak si jasny ne vysouvací klávesnici to nemá, je to jenom dotykáč, odkaz v 1 přízpěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kissman Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 to, na co jsi dal odkaz v prvnim postu je brandovany HTC Touch Pro, tedy MDA Vario IV... ten byl a vzdy bude s vysuvnou klavesnici. Pokud mas designove to same, bez klavesnice, pak je to HTC Diamond resp. jeho brandovana verze MDA Compact IV. Jo a ten Icuv kec neber vazne :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 ne vysouvací klávesnici to nemá, je to jenom dotykáč, odkaz v 1 přízpěvku Odkaz v prvnim příspěvku je na HTC Touch PRO (Vario IV u T-mobilu), ten má vysouvací qwertz klávesnicy. Pokud ten co máš nemá vysouvací, tak je to HTC Diamond a odkaz máš špatně ;) //EDIT: kua ... zase mě někdo předběh :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 to, na co jsi dal odkaz v prvnim postu je brandovany HTC Touch Pro, tedy MDA Vario IV... ten byl a vzdy bude s vysuvnou klavesnici. Pokud mas designove to same, bez klavesnice, pak je to HTC Diamond resp. jeho brandovana verze MDA Compact IV. Jo a ten Icuv kec neber vazne :-) vazne me brat nemusis... ale me mobil ukradli a za 2 mesice sem ho mel zpatky ;-) takze asi tak (byla to blba K750 ktera se uz rok neprodavala - cena tak 1500 kdyz moc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Já bych ten Icův kec vážně bral, taky s tim mám svý zkušenosti ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bios Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Pořád to nějak nechápu ot co říkal ice :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Hudec Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2011 Pratele, nasel jsem cesky web, kde umi odblokovat i nova BlackBerry a HTC. Stoji to 29-350 Korun, coz je uplna bomba a kod jsem dostal okamzite. Opravdu doporucuji, zkuste to taky omrknout a treba odblokovat i svoje blackberry nebo htc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.