tvity Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 Čus, chtěl sem se zeptat jestli existuje nějakej program na odblokování tohoto mobilů http://www.f-mobil.cz/mobilni-telefony/mda-vario-iv-t-mobile nechce se mi za to totož platit v servisu.Děkuji moc Citovat
kissman Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 a z jake orientalni zeme ho proboha mas, ze je locknutej? Citovat
tvity Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 ČR.Když tam dam simku nebo i když tam simka neni tak to po mě chce nějaký heslo. Citovat
kissman Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 tzn. ze je kradeny :) kdyz nechce PIN :bash: ale bezepecnosti kod... ano, jde to unlocknout... celkem jednoduse, pohledej google (napoveda: xda-developers)... (sim unlock bych ti zaridil, security unlock si zarid sam - nepodporuju zlodejinu srry) Citovat
tvity Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 no našel našel sem ho v srpnu a jelikož mam sám sráč tak sem si řek..... ano chce to bezpečnostní kod Citovat
ice22222 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 dyt je to HTC tou diamod / HTC touch pro... pokud ma vysuvnou quetry klavesnici... na to je milion for... si to najdi ;-) jestli je takto blokovany, tak bude nahlaseny i na policajtech. takze jakmile tam das simku tak si jasny Citovat
tvity Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 dyt je to HTC tou diamod / HTC touch pro... pokud ma vysuvnou quetry klavesnici... na to je milion for... si to najdi ;-)jestli je takto blokovany, tak bude nahlaseny i na policajtech. takze jakmile tam das simku tak si jasny ne vysouvací klávesnici to nemá, je to jenom dotykáč, odkaz v 1 přízpěvku Citovat
kissman Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 to, na co jsi dal odkaz v prvnim postu je brandovany HTC Touch Pro, tedy MDA Vario IV... ten byl a vzdy bude s vysuvnou klavesnici. Pokud mas designove to same, bez klavesnice, pak je to HTC Diamond resp. jeho brandovana verze MDA Compact IV. Jo a ten Icuv kec neber vazne :-) Citovat
<^KeNnY^> Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 ne vysouvací klávesnici to nemá, je to jenom dotykáč, odkaz v 1 přízpěvku Odkaz v prvnim příspěvku je na HTC Touch PRO (Vario IV u T-mobilu), ten má vysouvací qwertz klávesnicy. Pokud ten co máš nemá vysouvací, tak je to HTC Diamond a odkaz máš špatně ;) //EDIT: kua ... zase mě někdo předběh :lol: Citovat
ice22222 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 to, na co jsi dal odkaz v prvnim postu je brandovany HTC Touch Pro, tedy MDA Vario IV... ten byl a vzdy bude s vysuvnou klavesnici. Pokud mas designove to same, bez klavesnice, pak je to HTC Diamond resp. jeho brandovana verze MDA Compact IV. Jo a ten Icuv kec neber vazne :-) vazne me brat nemusis... ale me mobil ukradli a za 2 mesice sem ho mel zpatky ;-) takze asi tak (byla to blba K750 ktera se uz rok neprodavala - cena tak 1500 kdyz moc) Citovat
Dutch Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 Já bych ten Icův kec vážně bral, taky s tim mám svý zkušenosti ;) Citovat
Bios Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2009 Pořád to nějak nechápu ot co říkal ice :) ? Citovat
Marek Hudec Odesláno Říjen 21, 2011 Nahlásit Odesláno Říjen 21, 2011 Pratele, nasel jsem cesky web, kde umi odblokovat i nova BlackBerry a HTC. Stoji to 29-350 Korun, coz je uplna bomba a kod jsem dostal okamzite. Opravdu doporucuji, zkuste to taky omrknout a treba odblokovat i svoje blackberry nebo htc. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.