w0lf Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Zdravim, hledal jsem v tutorialech a nenasel chtel bych se optat jak se da vypalit oreginalni hra co k tomu potrebuju za programy atd... muze mi nekdo prosim pomoct? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=25092 Jeste to jde tak ze zapojis mechaniku z xka do pc ale musis mit ixtreme fw 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w0lf Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 ty jo no zkusim a uvidim ale nechce se mi kupovat nova mechanika :( nejde to nejak normalne a jednoduse? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Bohuzel ne , to same maji i wii hry .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 w0lf Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 ale s tim ze bych zapojil mechaniku do PC by to slo? na to mas taky nejakej navod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
w0lf
Zdravim, hledal jsem v tutorialech a nenasel chtel bych se optat jak se da vypalit oreginalni hra co k tomu potrebuju za programy atd... muze mi nekdo prosim pomoct?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.