w0lf Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 Zdravim, hledal jsem v tutorialech a nenasel chtel bych se optat jak se da vypalit oreginalni hra co k tomu potrebuju za programy atd... muze mi nekdo prosim pomoct? Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 25, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=25092 Jeste to jde tak ze zapojis mechaniku z xka do pc ale musis mit ixtreme fw 1.6 Citovat
0 w0lf Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 ty jo no zkusim a uvidim ale nechce se mi kupovat nova mechanika :( nejde to nejak normalne a jednoduse? :D Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Prosinec 25, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 Bohuzel ne , to same maji i wii hry .... Citovat
0 w0lf Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 ale s tim ze bych zapojil mechaniku do PC by to slo? na to mas taky nejakej navod? Citovat
Otázka
w0lf
Zdravim, hledal jsem v tutorialech a nenasel chtel bych se optat jak se da vypalit oreginalni hra co k tomu potrebuju za programy atd... muze mi nekdo prosim pomoct?
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.