Heterius Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Nevite cim je stahl jsem si hru v pohode vypalil dam do xka dam play dvd a objevi se mi logo xboxu jako ze obrazek? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 patricenko Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Vypadá to,že teď po vánocích tu bude podobných topiců hodně:cheesygrin:. Máš flash?A když jo,tak ta hra je wave 4,nebo 3,musíš opatchovat,nebo použít activate iso,podle toho co máš za flash.Ale tady na fóru je o tom všechno,tak hledej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vojtech Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 mam stejnej problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 hladajte :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Heterius
Nevite cim je stahl jsem si hru v pohode vypalil dam do xka dam play dvd a objevi se mi logo xboxu jako ze obrazek? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.